פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים היי כולםיש לי את הכ. מסך שכתבתי בכותרת (SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST )וכשפתחתי את המארז, שמתי לב שרק מאוורר אחד מסתובב, זה אמור להיות ככה? המאוורר השני הוא לOC?
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים כמו שאמרו לך שני המאווררים אמורים לפעול בו זמנית .אם הבעיה עם המאוורר היא לא בגלל הצטברות אבק והכרטיס עוד באחריות אז תממש אותה.
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מחבר לא, שני המאווררים אמורים להסתובב בו זמנית.כמו שאמרו לך שני המאווררים אמורים לפעול בו זמנית .אם הבעיה עם המאוורר היא לא בגלל הצטברות אבק והכרטיס עוד באחריות אז תממש אותה.פאק..... ממה זה יכול לנבוע? אבק ניקיתי לפני חודשיים בערך...
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים תלוי באיזה מצב בדקת אותו...אם המחשב היה בIDLE אז אולי הכרטיס נכנס למצב חיסכון ומכבה את המאוורר השני.תנסה לתת לו דחיפה קטנה עם האצבע לראות אם הוא יכול להסתובב בחופשיות ולא תקוע לו שם משהו (אבק, חוט כלשהו, חתיכת פלסטיק, וכו')אם הוא מסתובב בחופשיות תנסה להריץ משחק כלשהו (לא סוליטר או שולה מוקשים.... משהו בתלת מימד עם גראפיקה כדי שהכרטיס יעבוד) ותבדוק אחרי 5-10 דקות.אם אתה רואה שהכרטיס מתחיל להתחמם והמאוורר השני עדיין לא מניע אז אולי הוא תקול.אני לא מכיר את ההגדרות בדרייבר של AMD אבל אין שם הגדרה לכיבוי המאווררים במקרה?
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר תלוי באיזה מצב בדקת אותו...אם המחשב היה בIDLE אז אולי הכרטיס נכנס למצב חיסכון ומכבה את המאוורר השני.תנסה לתת לו דחיפה קטנה עם האצבע לראות אם הוא יכול להסתובב בחופשיות ולא תקוע לו שם משהו (אבק, חוט כלשהו, חתיכת פלסטיק, וכו')אם הוא מסתובב בחופשיות תנסה להריץ משחק כלשהו (לא סוליטר או שולה מוקשים.... משהו בתלת מימד עם גראפיקה כדי שהכרטיס יעבוד) ותבדוק אחרי 5-10 דקות.אם אתה רואה שהכרטיס מתחיל להתחמם והמאוורר השני עדיין לא מניע אז אולי הוא תקול.אני לא מכיר את ההגדרות בדרייבר של AMD אבל אין שם הגדרה לכיבוי המאווררים במקרה?ניסיתי לשחק Watch Dogs במשך כמה דקות והמאורר השני לא הסתובב. כשאני מסובב אותו ידנית הוע עושה סיבוב שלם אבל לא מסתובב לבד.אני לא חושב לגבי ההגדרות כי אני לא משחק עם ההגדרות...וכשאני מדליק את המחשב, רואים שהוא מנסה "להתניע" אבל לא מצליח
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים אז כנראה שבאמת משהו תקוע לו שם.תבדוק שאין שום כבל מהרכיבים האלה שעובר באיזור ותוקע את התנועה שלו או שאין שום דבר בתוך המאוורר ושהוא נקי מאבק.הכרטיס עדיין באחריות?
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר אז כנראה שבאמת משהו תקוע לו שם.תבדוק שאין שום כבל מהרכיבים האלה שעובר באיזור ותוקע את התנועה שלו או שאין שום דבר בתוך המאוורר ושהוא נקי מאבק.הכרטיס עדיין באחריות?הוא דיי נקי ואני מצליח לעשות סיבוב שלם עם האצבע כשאני מסובב את המאוורר...
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר UPכשאני משחק משחק כמה דקות, המאוורר השני כן עובד.... אולי הוא מסתובב רק כשאני עושה משהו ''כבד'' עם המחשב?
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים יכול להיות שיש בעיה חשמלית בהנעה של מאוורר אחד במתח נמוך, ורק כשהכרטיס מגדיר מתח גבוה יותר המאוורר מסוגל להסתובב בכוחות עצמו.זה לא מצב תקין, ואם כן היה היצרנית הייתה רושמת זאת במפורש ואפילו ממציאה לזה שם מפוצץ - לפנות לחנות.
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר יכול להיות שיש בעיה חשמלית בהנעה של מאוורר אחד במתח נמוך, ורק כשהכרטיס מגדיר מתח גבוה יותר המאוורר מסוגל להסתובב בכוחות עצמו.זה לא מצב תקין, ואם כן היה היצרנית הייתה רושמת זאת במפורש ואפילו ממציאה לזה שם מפוצץ - לפנות לחנות. התקשרתי אליהם ואמרתי לטכנאי מה הבעיה, והוא אמר לי שזה ''כרטיס חכם'' תאמין לי מזל שאתה פה...... תגיד, זה יכול לעשות נזק לטווח הארוך? זאת אומרת אם אני לא מטפל בזה+ יש לי מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר קר ישירות לכ.מסך, זה עדיין ידפוק את הכרטיס?
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים זה יעני התשובה שקיבלת ״במסגרת אחריות״?אז תשאל אותו באיזה מצב השני גם מסתובב..חוץ מיזה אתה מרגיש התנגדות כשאתה מסובב אותו ידנית? נערך 2014 בספטמבר 2911 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר זה יעני התשובה שקיבלת ״במסגרת אחריות״?אז תשאל אותו באיזה מצב השני גם מסתובב..חוץ מיזה אתה מרגיש התנגדות כשאתה מסובב אותו ידנית?לא, אני יכול לסובב אותו בלי בעיה
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים לא הבנתי למה זה לא תקין שמאוורר אחד נכנס לפעולה רק מטמפרטורה מסוימת ומעלה?גם במעבדים יש פונקציה כזאת אז אולי גם בGPU, למה לא?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים כי כשזה לא חלק מסט תכונות של גוף קירור, זה לא חלק מסט התכונות. אי אפשר להמציא תכונה כשהיא לא מצויינת באופן מפורש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.