עבור לתוכן

אחרי הרכבת קירור מים, אין פוסט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעצם מה שאתה אומר זה לעביר את הגמפר של הקליר לחכות כמה שניות ולהחזיר שהספק לא מחובר ללוח? זה נעשה עוד בהתחלה של התקלה. לא נדלק

פורסם

בהנחה שכל הרכיבים מורכבים כמו שצריך והחיווט בפרט, נישאר לך רק לנסות לחבר ספק אחר בעבודה.

אני מקווה שהלוח לא ניזוק, כי אם ספק אחר לא יעזור, יש סבירות מאוד גבוהה שהלוח נפגע.

תעדכן.

פורסם
  • מחבר

6840cb7fbf06b8336cea526f486a863f.jpg

גם עם ספק אחר לא נדלק

כם עם מעבד אחר לא נדלק

לדעתי אפשר להגיד קדיש על הלוח

פורסם

בדקת שאין פינים עקומים?

פורסם
  • מחבר

כן, אין פינים עקומים

פורסם

שאלה קצת מצחיקה, בתמונה אין שום קירור על המעבד, הרכבת קירור אחר לבדוק אם נדלק? (-:

פורסם
  • מחבר

מבחינת הלוח הקירור מחובר cpu fan אין קשר לפוסט

פורסם

המחשבה שלזרוק לוח כזה עושה לי כאב בטן :-(

תנסה להחליף מיקום למודול של הזיכרון, בעבר היה לוח אם של גיגהבייט וחריץ אחד של הזכרונות היה תקול, וכשהחלפתי מיקום למודול המחשב עבד בלי בעיה.

שווה לנסות.

פורסם
  • מחבר

נסיתי את זה. למען האמת זה הדבר הראשון שניסיתי

פורסם

יש מצב שהלוח עדיין באחריות?

בגדול הלוח הזה מגיע עם 5 שנות אחריות, אבל בארץ ניראה לי שמורידים את זה לשלוש...אבל בכל זאת, יש מצב שאתה מנצל אחריות?

5 Year Warranty

The ultimate reliability of TUF Series is not only based on advanced thermal design, military-standard components and strict reliability tests, but also on the 5 Years Warranty* which is proudly provided.

* This service will follow the local standard and service policy.

** This service only covers failures or malfunctions that occur during the warranty period and under normal use conditions, as well as any material or workmanship defects.

מהאתר של אסוס.

פורסם
  • מחבר

צודק. אמור להיות 5 שנים וגם על האריזה כתוב 5 שנות אחריות. בארץ זה 3 שנים, והלוח כבר בדרך לאחריות, אני יעדכן כשיגיע בעזרת השם, וגם לאן הגעתי באוברקלוקינג

פורסם
  • מחבר

בשורות טובות, הגיע לי לוח חדש מהאחריות, 555ef256c763c1f46febca119e6b96fc.jpg

פורסם

לפני הבשורות, ספר לנו איך והאם הכל עובד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

רק עידכנתי. חח סבבה סגור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים