עבור לתוכן

תלונה על באן סתם.

Featured Replies

פורסם

אני משחק במיקס

instanz ו-prenN

הם עשו CARRY והתלהבו וקיללו אותנו שאנחנו גרועים אז התעצבנתי וזרקתי על prenN דיקוי בצחוק.

אחרי זה הוא הרג אותי ולא עשו כלום.

אחרי שעבר רוונד instanz בא והרג את אליעוז(mougatsu)וקילל את אמא שלו סתם.

שאליעוז התלונן עליו לאדמין זיו גם prenN הרג אותו.

אחרי שנגמר המיקס נתנו לי ולאליעוז באן לשבוע.

אני חושב שזה באן לא מוצדק בלי סיבה אפילו שהם אלה שעברו על החוקים.

רק בגלל שאדמין חבר שלהם הוא מאפשר לעצמו לעשות מה שבא לו.

פורסם

קודם כל למה לשקר עם יש דמו ודרך אגב זיו לא חבר שלי פשוט הוא בדק בלוג אוקיי בוא נתחיל עם זה שלא הבנתי למה אמרתה שקיללנו אותך אני שיחקתי נטו רציני ומה שמוכיח את זה זה שהרגתי יותר מ30 אתה עם זאת זרקתה עלינו דיוקיים ותקעתה את הבומב עם חבר שלך בטרור שאני הייתי צריך לחזור כל סוף ראונד להביא את הבומב לפחות 3 פעמים אני לא עשיתי TK 1 עד שאליאוז זרק עליי דיקוי בהתחלה אז הרגתי אותו מעצבים של טרוליים אתה והוא כל המשחק צחקתם עשיתם שטויות ולא אמרתם בכלל אינפורציה אתה ממש בושה שאתה משקר פה כי אני זוכר שאתה וחבר שלך דפקתים עליו קיויים בלי סוף עד שהוא הרג אותכם ואז אליוז אמר אני לא יביא לו באן על TK בגלל שזה היה מצחיק אבל אז שהוא זרק עליי הרגתי אותו ואז הוא התעצבן אמר לי שאני מקבל באן והעביר אותי צאנל הבן אדם הזה לא צריך להיות בכלל אדמין אין לו שום מושג בההרצה וגם הוא בטח לא קרא את החוקים כי כל החוקים בנויים על טרוליים והוא שבר מלא כאלה כולל אתה וגם האדמין בדק את הלוג ואת הדמו וגם דבר עם אליוז

אליוז הכחיש ושיקר מה שלא מתאים לאדמין וקבל באן הוא אמר שלא זרק כלום וכן רואים במופרש.

פורסם
  • מחבר

לא עשינו שום טרולים ולא תקענו את הבומב זה שאתם לא מוכנים לקחת את הבומב בעצמכם זה לא סיבה להאשים אותנו.

חצי מהקהילה פה עם טרולים לזרוק דיקוי זה לא טרול לא צריך לעשות TK בגלל זה.

הבאן שקיבלנו אפילו לא נתנו לנו זכות לדבר ולהגיד את הצד שלנו במקרה קיבלנו באן כי האדמין רק שמע את הצד שלכם.

פורסם

שתבין לרגע כמה לא הקשבתה במשחק למה שאמרנו אני כל הזמן זרקתי את הבומב למשהו אחר כי אני אוופר ואני רץ לירד עם הייתה מבין שאני לא יכול להיות עם בומב עליי ולאבד אותו בירד שנית אף אחד אחר לא זרק עליי דיקוי בחיים שלי באמצע משחק כי אנחנו משחקים רציני אני אישית כל כך מתעצבן מזה בגלל שיש לי Position וזורקים עליך דיקוי זה כמו לקבל בלוק והTK שקבלתם זה לא על הפרם ראשונה עם דיקוי זה היה איזה 3 -4 ראונדים אחרונים של המשחק ואתם לא הפסקתם לצחוק ולדבר ותפסיק כל הזמן להוסיף את אליוז לסיפור כי הוא כבר נתפס בדמו ואדמין מחובתו לא לעשות טרוליים אז תפסיק לבלבל את המוח

פורסם

אני סוגר כאן את הדיון.

אתם נתפסתם על טרולינג ו"צחוקים" באמצע מיקס מה שלא מקדם שום אווירה תחרותית לקהילה,

תקבלו את הבאן שלכם בשקט ותחזרו בתום הבאן, פה אין טרולים נקודה.

המשך חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים