עבור לתוכן

בעיה עם מנהל ההתקן של כרטיס מסך GT750M(מחשב נייד כמובן)

Featured Replies

פורסם

אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43.

כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43

אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק)

היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43

הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה עשיתי (זה כבר משגע)

אבל עכשיו מופיע לי בנהל ההתקנים שהכרטיס עובד כראוי אבל אין לי לוח בקרה של NVIDIA

דרך אגב אם זה משנה התקנתי אתמול ווינדוס 8.1 אבל עדיין הבעיה התחילה בווינדוס8

תודה רבה לעוזרים , בבקשה מכם אני לא הכי יודע אנגלית אז לא לשלוח לי קישורים באנגלית אלא אם אפשר בבקשה להסביר לפחות קצת בקצרה.

פורסם

איזה מחשב נייד יש לך אשמח לדעת? במידה ויש לך מחשב נייד שתומך SLI הכוונה לשני כרטיסי מסך של 750M SLI אני יודע שיש

במחשבים של לנובו Y510P לצורך העיניין שהיה לי את המחשב הזה עשיתי עידכון גירסא מוינדוס 8 ל8.1 כי היה אפשרות בחינם לשדרג

אז כרטיס מסך אחד מהם הפסיק לפעול לי ולא היה לי יותר SLI... הייתי צריך להחזיר לוינדוס 8 כדי להחזיר את היכולת יש סיכוי שאולי

קיימת איזו בעיה עם 8.1

פורסם
  • מחבר

ASUS N550JV וזה לא SLI

ד"א מה זה היה לך את המחשב ? מכרתה אותו החזרתה לחנות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו...

פורסם
  • מחבר

....

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הדיון כרגע כי הבעיה היתה בערך כבר פתורה ,, כי התקנתי מנהל התקן ישן והוא עבד , אבל חדשים לא עבדו לי ויצאו כמה חדשים ואני לא מתקין מהסיבה שאני לא רוצה להגיע שוב למצב שאני ללא כרטיס מסך, בבקשה משיכול שיעזור לי בדיון ..

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים