פורסם 2014 בספטמבר 2510 שנים אהלן!לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה. זה התחיל אחרי שהתקנתי וינדוס 8.1 (מקורי).בכל פעם שאני מעלה משהו (וידאו ליוטיוב, קבצים לדרופבוקס וכו') - אני לא יכול להשתמש באינטרנט כלל - לא להעלות משהו במקביל ולא לצפות בדפי אינטרנט. הכרום מראה את התמונה עם הדינוזאור כשיש בעיה באינטרנט, אבל הקבצים כן מועלים. כאשר ההעלאה מסתיימת, האינטרנט חוזר לעבוד כרגיל. כאילו ההעלאה "סותם" את רוחב הפס לשני הכיוונים.רעיונות לאיך לפתור את זה ?תודה.
פורסם 2014 באוקטובר 1210 שנים מחבר העניין הוא שזה בכל תוכנה/אמצעי.... ביוטיוב, בגוגל דרייב, BOX, COPY וכו'
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים כשאתה מעלה תוכן אתה חונק את הרוחב העלאה לכן שאתה בא לגלוש באתרים במגביל בגלל שהרוחבהעלאה נמוך וחנוק על ידי העלאה פעילה לוקח זמן עד שדפדפן שולח בקשה לאתר אליו אתה רוצה לגלושגם אם יש לך רוחב העלאה נמוך לדוגמה 750K או 1.5 - 2 מגה וגם אם יש לך 5 בהוטהדרך הטובה ביותר לנהל את העלאה היא אם מנגנון QOS מובנה בראוטר יש את זה בראוטרים יחסית יקרים יותר כמו הסדרה של לינקסיס לדוגמה או ראוטר בעלי תמיכה בקושחה צד שלישי כגון dd wrt או open wrt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.