עבור לתוכן

שאלה בנוגע ליצירת רשת בין שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בחיבור אחד איך אני יכל לעשות את זה כשיש לי רק מחשב אחד עם כרטיס רשת והשני בלי,

וגם נכון במודם עצמו יש חיבור גם ל אטרנט וגם usb אז אני יכל להשתמש באחד בשביל מחשב אחד ובשני בשביל האחר ? בגלל שיש לי כבל של usb באורך של איזה חמש מטר, אז בקיצור אני רוצה לשתף חיבור אחד בין שני מחשבים דרך כרטיס רשת אחד מחיבור ה-usb של המודם והשני בחיבור של איטרנט?

תודה מראש

פורסם

בעיקרון זה תלוי במודם שלך. אין הרבה כאלה, אם בכלל, שאפשר לחבר אליהם שני מחשבים, אחד ל-Ethernet ואחד ל-USB ולקבל אינטרנט על שני המחשבים.

אני מציע לך פשוט לקנות כרטיס רשת אחד (50 שקל בקושי), ולשים אותו במחשב שאין בו כרטיס רשת. צור רשת נורמלית בין המחשבים, ותשתף אינטרנט כשהמודם מחובר לאחד המחשבים ל-USB. את כל ההגדרות אתה יכול לראות פה.

רצוי יותר לחבר את המודם לכרטיס רשת, אבל בתצורה הזאת, כרטיס הרשת כבר תפוס לרשת עם המחשב השני, אז תצטרך לקנות עוד כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל זה מה שאמרתי אני רוצה אחד על usb ואחד על כרטיס רשת איך אני עושה את זה?

פורסם

אם אתה עובד עם חייגן, אתה יכול לשכוח מזה. זה לא יעבוד.

אם אתה עובד בלי חייגן, פשוט תחבר ותראה.

בכל מקרה, יהיה הרבה יותר פשוט אם תגיד את הדגם המדוייק של המודם שלך ונוכל לדעת אם הוא תומך או לא.

פורסם
  • מחבר

יש לי אינטרנט בכבלים אך עם חייגן למרות שנראה לי שאפשר להעיף אותו

המודם הוא

TERAYON tj715

פורסם
  • מחבר

חידוש בנוגע לרשת התקשרתי לחבר הכבלים שמספקת לי את השרות והם אמרו שהם מספקים לי שתי כתובות ip ואמרו לי להתקשר לספקית של נטוויזן ולבקש מהם לעזור לי ליצור חייגן משותף לשניהם, אבל הם אמרו שזה אפשרי אבל הם לא עושים זאת וגם הם אמרו לי שהם לא עושים זאת אבל זה אפשרי, ואני יכל לבקש ממשיהו שמבין לעזור לי לעשות את זה?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים