פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים אז אחרי תקופה של כשנה פלוס עם הרמקולים המעולים הללו, החלטתי למכור אותם משום שהם גדולים לי מדי. לא הערכתי מספיק את גודלם וסביר להניח שאיני מנצל אותם כמו שצריך עם חדר יחסית קטן כמו שלי.באיזה מחיר הוגן ניתן למכור אותם?
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים הם נמכרים ב 700 ומשהו אישית לא הייתי קונה ביותר מ 350 וגם זה רק אחרי שהייתי שומע אותם ומסתכל אם לא נפגם איזה רכיב ואישית גם לא הייתי מוכר אותם ב 350 זה רמקולים טובים מידי אם אתה ירושלמי יש מצב שאני אקנה ממך אם הכל תקין באמת
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים אני מכרתי את שלי ב 550כשהמחיר בחנות עמד על 800למזלי הקונה אפילו לא התמקחהייתי מוכן לרדת ל 500 ואפילו ל 450
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מחבר לא יודע אם שלי הגרסה הכי חדשה, אבל יש לי כפתורים בצד, לא מאחורי הרמקול. נלך על מכירה של - 450 שקלים גמיש. תודה לעונים.
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מה זה כפתורים בצד? אצלי ב C7 אין שום כפתורים בצדאתה יכול לצלם או לתת קישור לגרסא הזאתבכלל הסיבה שאני קונה חשבתי לשים את הרמקולים בעבודה לפעמים יש לי שעות פנויות אפשר לנמנם לשמוע מוזיקה ב 400 שקל כנראה אני אקנה ממך במידה שפיזית אנחנו באותו אזור והרמקולים תקיניםעריכה"אולי יש לך את הגרסה הזאתhttp://gadget-help.com/overview-2-0-multimedia-speakers-microlab-solo-7c-new/ נערך 2014 בספטמבר 2711 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים לא יודע אם שלי הגרסה הכי חדשה, אבל יש לי כפתורים בצד, לא מאחורי הרמקול. נלך על מכירה של - 450 שקלים גמיש. תודה לעונים. נשמע כמו גרסה 2, שזה סבבה שיהיה בהצלחה
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מחבר מה זה כפתורים בצד? אצלי ב C7 אין שום כפתורים בצד אתה יכול לצלם או לתת קישור לגרסא הזאת בכלל הסיבה שאני קונה חשבתי לשים את הרמקולים בעבודה לפעמים יש לי שעות פנויות אפשר לנמנם לשמוע מוזיקה ב 400 שקל כנראה אני אקנה ממך במידה שפיזית אנחנו באותו אזור והרמקולים תקינים עריכה" אולי יש לך את הגרסה הזאת http://gadget-help.com/overview-2-0-multimedia-speakers-microlab-solo-7c-new/ יש לי בדיוק מה שהצגת בקישור. ואם אתה מסוגל להגיע לאילת, ניתן לסגור עסקה. סביר להניח שאתה רחוק מכאן, אז אין עסקה. נערך 2014 בספטמבר 2711 שנים על-ידי Globalization
פורסם 2014 באוקטובר 111 שנים הם לא הפוך אצלך?זה עם הווליום לא אמור להיות הימני?זה לא משנהיש שלל דרכים להפוך קוטביותהכי קל זה להחליף בין האדום ללבן בכניסות RCA ברמקול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.