עבור לתוכן

שאלה על חיבור כמה כרטיסים ביחד

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K.

השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך...

הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.

פורסם

לא נראה לי שתראה כמויות יוצאות דופן בלוחות יד שנייה בעוד כמה חודשים, הסיפור עם כרטיסי amd היה שונה.

גם של gigabyte תומך ב sli.

לשניהם קירורים מעולים ההבדל זניח.

פורסם
  • מחבר
לא נראה לי שתראה כמויות יוצאות דופן בלוחות יד שנייה בעוד כמה חודשים, הסיפור עם כרטיסי amd היה שונה.

גם של gigabyte תומך ב sli.

לשניהם קירורים מעולים ההבדל זניח.

אתה בטוח שאין הבדל? לג'יגהבייט יש מאוורר נוסף ונראה שכולם מעדיפים לקנות אותו. (נראה שברוב האתרים בחו"ל הוא הראשון שנגמר המלאי שלו למרות שהוא מעט יקר יותר)

במה היה שונה הסיפור עם כרטיסי amd?

חשבתי שפשוט הbitcoin הגיע לשלב שבו לא היה שווה לכרות אותו עם כרטיסי מסך אלה רק עם מכונות מותאמות, מן הסתם השלב הזה יגיע במוקדם או במאוחר גם עם מטבעות אחרים...

פורסם

לא אמרתי שאין הבדל, יש כזה אבל הוא כנראה לא ישנה לך..

לתחום הכרייה נכנסו מכונות ייעודיות, אנשים לא קונים יותר כרטיסים עבור כרייה אלא מכונות ייעודיות. ובגלל זה לא נראה לי שכדאי לבנות על שוק יד שנייה בעוד כמה זמן עם היצע וכמות כמו שראית עם כרטיסי amd..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים