פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים שלום,רציתי לדעת אם יש דרך לאפשר רק למשתמשים שאני מאשר (לפי הmac address ) להכנס לרשת שלי?אני יודע שאפשר לעשות את זה בראוטר הרגילים ולחסום מחשבים שמנסים להתחבר אלחוטיתרציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להגביל גם מחשבים נייחים (כל מחשב שירצה לקבל כתובת ip יצטרך לאמת את כתובת ה mac שלו)אני אסביר מה יש ליבמקום העבודה שלי יש 3 קומותבקומה הראשונה יש מודם (שמשמש גם כראוטר) ואליו מחוברים רוב המחשבים הנייחיםבקומה השניה יש לי עוד כמה מחשבים נייחים ולא רציתי להעביר מספר כבלי cat 7 ולכן העברתי כבל אחת ואותו חיברתי לראוטר נוסף (בקומה השניה אני צריך גם אלחוטי)אותו דבר בקומה השלישית ולכן גם שם חיברתי ראוטרמה שקורה זה ככהאני רוצה לאפשר למי שאני רוצה גישה לרשת האלחוטית שלי (קוד לא עוזר כי אפשר לראות אותו במחשבים הניידים)בראוטר הראשון הגדרתי mac filter הבעיה שזה מגביל רק בקומה הראשונה ולא בשאר הקומהלהגביל בכולם זאת אפשרות - אבל קצת בעייתי כל פעם משהו מכיר אולי תוכנה או דרך לעשות mac filter לכל הראוטרים על ידי שינוי פעם אחת (הוספה או הסרה מרשימה אחת)תודה רבהאני מצרף שרטוט של החיבורים
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים את הפתרון שאתה מחפש אפשר להשיג עם קונטרולר ו-AP מנוהלים.אתה יכול להגדיר MAC FILTERING בכל נתב בנפרד או שאתה יכול לבטל את ה-SSID BROADCAST כך שרק מי שיידע מראש גם את ה-SSID וגם את הסיסמה יוכל להתחבר.
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים מחבר מה זה קונטרולר?ולגבי ה ssid עדיין יוכלו לראות במחשב הנייד את השם והסיסמאאז זה גם לא יעזורתודה
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים בקר שדרכו אתה מנהל את כל ה-AP.http://www.ruckuswireless.com/products/controllers
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים לקבעה כתובות IP ב DHCP יש שם MACRADUIS SERVER אפשר ליישם ב WINDOWS SERVER
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מחבר אז אם הבנתי נכוןמספיק ליWindows serverאוRadius server (אני לא יודע מה זה אני אלמד על זה)ואוכל לאפשר גישה רק דרך mac addressנכון?תודה רבה
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים נורא קל לעקוף חסימות MAC. חסימה טובה מתקבלת ע"י פרוטוקול 802.1X שממומש בציוד רשת או שרת רדיוס. זה נכון גם לקווי וגם לציוד האלחוטי.
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים הוא רוצה לחסום WIFI ולא פיזי.איזה נתבים יש לך שם?יש הפרדה בין הרשת האלחוטית לקווית?מי מתפקד כשרת DHCP? נערך 2014 בספטמבר 2511 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להגביל גם מחשבים נייחים (כל מחשב שירצה לקבל כתובת ip יצטרך לאמת את כתובת ה mac שלו)זאת השאלה היקרית!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.