פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אחי יש לך מפלצת רעה בבית....70-90 פריימים !!!!!!!! או מיי גוד!כמה פריימים יש לך בפאר קרי 200?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים נראה מדהים Fire15!בלי להעליב אני חושב שיש לך בעיה בטקסטורות של חלק מהדברים, אני זוכר שאצלי זה לא היה.למשל בתמונה הגדלה תראה את הקסדה, הטקסטורה נראית מפוקסלת ומתוחה. ובתמונות אחרות הבעיה חוזרת.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים נראה מדהים Fire15!בלי להעליב אני חושב שיש לך בעיה בטקסטורות של חלק מהדברים, אני זוכר שאצלי זה לא היה.למשל בתמונה הגדלה תראה את הקסדה, הטקסטורה נראית מפוקסלת ומתוחה. ובתמונות אחרות הבעיה חוזרת.ברוב התמונות יש בעיות קטנות... בכל זאת 9800SE שהפך לPRO...
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים The Byter בשניה שראיתי שoverload צודק ישר הוצאתי את הדריוורים של אומגה בשביל ליבדוק עם זה באמת הבעיה אז סמתי את הדריוורים הרגילים של ATI עדיין נישארה אותה בעיה לכן אני חושב שמה שאמר Sabotage נכון...
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים על מה אתה סח : ??? לדעתי היד נראית מצוין, לדעתי זה הדבר הכי יפה במשחק! גם השפתיים נראות טוב (חוץ מהשבירה של הצל בצד שמאל)
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מה הקשר לבין המחשב שלו לבן אדם עצמו?אין שום קשר. ואתה בכלל התחלת עם השטות הזו.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים כמה כבר אפשר לדבר על תמונות מהבטא "החדש"(הוסיפו כמה שלבים מסכנים מלאי באגים)אני חושב שמיציתם את הנושא וכן לכולם יש את הבעיה עם הצללים במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.