עבור לתוכן

עזרה-שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה.

בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD)

תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד.

המפרט שלי:

מעבד: i7-4790

לוח אם: Fatal1ty B85 Killer

זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz

מארז: Thermaltake Versa G2

ספק: seasonic 650w

כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים.

האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה?

תודה.

פורסם

הכרטיס מפלונטר עדיף בכל מקרה. במחיר מצוין אתה מקבל אחריות של שנתיים מה שרוב הסיכויים לא יהיה לך אם תיקח כרטיס מאדם פרטי ומניסיון זה לא משהו שכדאי לזלזל בו.

פורסם
  • מחבר

תודה.

את ה270 לא נראה לי שכדאי כי ה 7950 יותר טוב.

כל שאר הכרטיסים יותר יקרים או חורגים מהתקציב שרשמתי שהוא מקסימום 600 וזה עוד אחרי חריגה שלי.

שורה תחתונה, מה עדיף? את אחד ה 280 שיש פה ביד 2 או 7950 מפלונטר?

אני גר באיזור חיפה ומחפש או משהו פה מהאיזור או עם משלוח.

syszone למה דווקא שם עדיף? הרי כולם מוכרים עם אחריות של יותר משנתיים כולל פרטיים ( קבלה וכו' )

ואולי כדאי GTX 670 שראיתי שמוכרים פה ביד 2? http://hwzone.co.il/tradezone/Gigabyte-gtx670-oc-2gb-ad223.html

מה עדיף? בבקשה עזרה רוצה לקנות כבר מחר.

נערך על-ידי zomb

פורסם

קודם כל מימוש האחריות ב KSP הוא על ידי הרוכש בלבד. בחנויות אחרות גם כדאי לבדוק את התנאים.

חוץ מזה ה 7950 יצא בתחילת 2012 לכן סביר להניח שאם אתה קונה אותו יד שניה לא נישארה לו יותר משנת אחריות בכל מקרה. הכרטיסים החדשים מן הסתם יקרים הרבה יותר. בפלונטר אתה גם מקבל את המחיר הנמוך ביותר ממה שראיתי וגם אחריות לשנתיים.

יש גם אופציה מ TMS ב 600 אבל כולל משלוח חינם:

כרטיס מסך:

משומש אחריות שנתיים - Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X

כמות: 1 - מחיר: ₪600

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

האמת בפלונטר באמת יוצא הכי זול כולל המשלוח.

ומהם גם קניתי את המחשב ואהבתי את השירות בגלל זה הם היו כאופציה ראשונה שלי.

אם הכרטיס הזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בשנתיים הקרובות נראה לי שאני אלך על זה.

פורסם

אצל Plonter יוצא 572ש"ח במזומן כולל משלוח עם שליח אבל אין להם שירות משלוחים למשך כל תקופת האחריות במקרה של תקלה ובכלל אצל TMS יוצא 588ש"ח שזה סך הכל 16ש"ח יותר שיחסכו לך במקרה של תקלה להגיע עד לחנות או לשלוח על חשבונך.

משומש אחריות שנתיים - Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X

כמות: 1 - מחיר: ₪600

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 588 ₪

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים