פורסם 2004 במרץ 1321 שנים הנה פרטים על לוח האם שלי:http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htmמישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי.אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים.אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא?אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר יש לי שניים פנויים, אבל בפרטים על לוח האם שלי לא כתוב שום פרט על FIREWIRE אז חשבתי הלוח אם לא מתאים.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אין יציאת firewire מובנית כמו בלוןחות האם החדישים יותר.אך קיומו של חריץ PCI פנוי מאפשר להתקין כרטיס FireWire
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים זה כמו לשאול אם הלוח שלך מתאים למודם, כל מה שצריך זה סלוט PCI ותשים בו כבר מה שמתחשק לך כולל כרטיס FIREWIRE.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים חיפשתי עכשיו כרטיב כזה באחד החנויות ולא מצאתי אז יש מישהו שיש לו מושג על איפושהוא שאפשר לקנות?(מקוון כמובן)תודה רבה.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מוזר, כי אני כרגע בדקתי בארבע חנויות שונות ובכולן ניתן לרכוש כרטיס FireWire.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.