עבור לתוכן

מה יותר יעיל מבחינת הלמידה?

Featured Replies

פורסם

התחלתי בתפקיד חדש במקום העבודה שלי וכעת אני עובד רק מול חו"ל- בעיקר מול ספקים ונוצר מצב בו אני צריך להתנהל מולם רק באנגלית- הן מבחינת התכתובת והן מבחינת התקשורת המילולית. האנגלית שלי ברמה סבירה לגמרי אבל כנראה כשמדובר במינוחים מקצועיים- צריך להכיר את הנישה והג'רגון. אז חשבתי שאין מנוס יותר מידי וכנראה שאצטרך להתחזק בשפה. חברים אמרו לי שיש קורסי אנגלית באינטרנט ואז אתה לומד בקצב שלך אבל נראה לי שכאן מדובר בקורס אנגלית עסקית ולא רגילה ואולי קורס מקצועי רגיל יהיה יותר רלוונטי? בכל מקרה כבר התחלתי לברר וקיבלתי כאן http://www.cbc.org.il/contentslistc.aspx?cat=2688 המלצות על קורס אנגלית עסקית מטעם איזו מכללה (אני חייב להודות שאני לא שמעתי עליה) כשהמרצה הוא מישהו שמרצה כפי שנראה מול חברות וארגונים והוא מעביר את השיעורים בכיתה. לא פשוט יהיה לתמרן בין העבודה לקורס כזה אבל אם זה חשוב ולצורכי העבודה אז אני מניח שילכו לקראתי.

השאלה היא מה יותר יעיל- ללמוד עם איזו תוכנה באינטרנט או ללכת ללמוד בכיתה? מישהו במקרה למד קורס כזה?

פורסם

קורסים מיותרים לחלוטין, כמו הרבה קורסים בתחומים אחרים

פתח אינטרנט, חפש פורום שעוסק בתחום שלך, היכנס אליו ותתחיל להשתתף בדיונים. תלמד אנגלית בתחום שאתה צריך וגם תכיר אנשים מקצועיים שתוכל להתייעץ איתם אם תצתרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים