פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים הבנתי,, כל כמה זמן מתעדכן להם המלאי, אני ביטלתי שוב ועכשיו אי אפשר להזמין.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים כל כמה שעות הם מעלים ומורידים חזרה את המוצרים.אפשר להתעדכן בnowinstock.net
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים יו האמזון האלו, המשלוח זה עד ה 25 לנובמבר, יהיה כדאי להזמין את זה מ EBAY באותו סכום 1654 כולל משלוח ?למה אתה חושב שדרך איביי תקבל בפחות זמן?
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים למה אתה חושב שדרך איביי תקבל בפחות זמן?כי יש להם את זה במלאי וזה משלוח תוך שבוע וחצי
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים גם לי רשמו בהתחלה תאריך 3 בדצמבר ושיהיה להם במלאי רק ב 13 לחודש עכשיו עוד כמה ימים אבל מאז זה השתנה כבר אתמול קיבלתי מייל שנשלח לי הכרטיס התאריך צפי עדיין על 21 לחודש אבל אני מאמין שזה שגוי כי הכרטיס כבר בדרך אליי הרגשה שלי שהשבוע המתקרב כבר יגיע גם אצלך הייתי מציע להתעלם מהצפי בטח יגיע מהר יותר
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים כן אבל ביטלתי כבר ועכשיו אי אפשר להזמין אוף , זה מזמין לך רק מחנויות אחרות- - - תגובה אוחדה: - - -אני אשתמש באתר שמישהו צייןhttp://www.nowinstock.net/computers/videocards/nvidia/gtx970/ואזמין ברגע שיהיה
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים "שנת אחריות אחת מהיבואן הרשמי". אישית לא יצא לי לראות רכיב חומרה חדש עם אחריות לשנה אחת.... מעבדי אינטל בplonter המחורבנים
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים גם לי רשמו בהתחלה תאריך 3 בדצמבר ושיהיה להם במלאי רק ב 13 לחודש עכשיו עוד כמה ימים אבל מאז זה השתנה כבר אתמול קיבלתי מייל שנשלח לי הכרטיס התאריך צפי עדיין על 21 לחודש אבל אני מאמין שזה שגוי כי הכרטיס כבר בדרך אליי הרגשה שלי שהשבוע המתקרב כבר יגיע גם אצלך הייתי מציע להתעלם מהצפי בטח יגיע מהר יותרהכרטיס שלי במכס מיום חמישי והצפי הוא 16-24 בנובמבר.
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים הכרטיס שלי במכס מיום חמישי והצפי הוא 16-24 בנובמבר.גם כן בולשיט בדוק יגיע אלייך אפילו יום ראשון שני תעדכן
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים לא נראה לי שיהיה להם STRIX בזמן הקרוב,, כדאי להזמין את ה G1 שיש אפשרות ב PREORDER ? נערך 2014 בנובמבר 911 שנים על-ידי X7-007
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים כרגע יש לך הזמנה מראש של הסטריקס דרך אמאזון Back-ordered. Due in stock November 16 -- order now to reserve yoursהאמת גם אני חשבתי על ה G1 גם יש לו יותר פוטנציאל להיות חזק ואהבתי את הקירור שלו הסיבה היחידה שלא הזמנתי היא שיש סיכוי טיפה יותר גבוה לבעיה מסטריקס והיות וההזמנה מחול עדיף ללכת הכי בטוח
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים התכוונתי סיכוי יותר גבוה ל G1 לבעיה על פני ASUS דבר נוסף הסטריקס מעוצב יותר יפה אני חושב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.