עבור לתוכן

הדמו של פיפא15 עובד לי באופן מקרטע

Featured Replies

פורסם

היי חברים , המחשב שלי עבר לאחרונה שדרוג רציני המטרה שלי שהוא יוכל להריץ פיפא 15 וג'יטיאיי.

המפרט שלי הוא כדלקמן:

מעבד core i7 860

כרטיס מסך r9 280x

זיכרון 8gb ran.

כשאני נכנס לדמו של פיפא 15 המשחק מתחיל לצלוע לי , הכוונה שאי אפשר בכלל לעשות משחק כל הזמן יש תקיעות קטנות כאלה שמטריפות את השכל ):

התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ללוח אם ולdirect x וגם עשיתי את כל העדכונים הדרושים של הווינדוס אני ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות כרגע..

אשמח אם למישהו כאן תהיה איזו הברקה בנדון תודה רבה מראש (:

פורסם

גירסאות הדמו ידועות בבעיות כאלה ואחרות, זה בסדר. בכל זאת מדובר במוצר לא מוגמר.

פורסם
  • מחבר

מקווה שאתה צודק (:

בכל אופן על ההרגעה קבל תודה

פורסם

יש לי מחשב הרבה יותר גרוע ואני מצליח לשחק חלקית במשחק

לפי דעתי תנסה לשחק במשחק כשהorigin לא פתוח(תנסה לעשות את זה איך שהו אני לי מוסג איך)

לי אישית היו בעיות כששחקתי בפיפה 14 בגלל האוריגין שהוא פשוט היה נתקע מקרתע ומתנתק מהינטרנט, ואז המשחק היה עושה לי בעיות ולא זז.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם המשחק המלא מקרטע, אבל זו לא בעיה במחשב שלך, זה כמעט אצל כולם, הם טוענים שהם חוקרים את הבעיה...

בכל מקרה זה לא ממש אידיאלי אבל להוריד את הרזולוציה כרגע זה הפתרון.

יש כמה באגים מרגיזים שלדעתי EA יכלו לפתור לפני שהם משחררים את המשחק.

אבל חוץ מזה בלי להקל ראש על הבאגים המציקים האלו.

המשחק פשוט מדהים.

אחרי שנים של PES רכשתי FIFA 13 דילגתי על 14 כי הוא לדעתי גרוע, אבל ב 15 זה כמו לשחק ב FIFA 13 משודרג.

אגב הגרפיקה במשחק נראת יותר טוב מהדמו.

נקווה שיסדרו את הבאגים במהרה, למרות שמנסיון EA אוהבים לקחת את הזמן שלהם.

פורסם

מחכה למחשב החדש שהזמנתי ואני אקנה את המשחק !איך הFUT? שווה ? אני ממש נהנה מהFUT של 14 רק שחבל שיש לאגים לפעמים וזה גם גורם לבאגים בTRANSFER והכל כמו שקניתי שתי שחקנים ספרדים ממחרז ומרוב לאגים לקח לך שנים עד שזה אמר לי שנצחתי במחרז ועד שיכולתי לשים אותם בקבוצה...

פורסם

כרגע אני משחק ב Seasons ו Pro clubs עדיין לא ממש נכנסתי ל FUT למרות שריפרפתי וזה נראה טוב.

אבל גם בפיפיא 13 היום לי לגים מידי פעם בהעברות, לצערי אני מניח שגם פיפא 15 סובל מאותו בעיה, לפי כמה משפטים שקראתי בפורומים של EA אני מקווה שאני טועה, רק כשאתחיל להכנס ל FUT באופן רציני אוכל לענות על שאלה זו באופן חד משמעי.

ל EA יש מחלה רצינית להוציא משחקים טובים, אבל עם באגים מרגיזים וכל מיני קונצים למינהם.

עם זאת אני עדיין נהנה מהמשחק החדש.

לינק לפורם FIFA 15 בעיית התקיעות

No solution yet.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהבחור פה למעלה צדק , המשחק המלא עובד לי חלק במחשב איזה כיף (:

וממש כדאי לכם לשחק fut זה מוד מדהים!! התחלתי לשחק בזה כבר ואפילו עליתי 2 ליגות הלכתי על קבוצה של צרפתים תחת הנהגתו של וולבואנה חח

פורסם

אז אני מבין שאתה משחק ב 4-4-1-1? וואלבואנה משחק CAM לא ?

ב14 עשיתי גם קבוצה צרפתית ומה שנחמד זה שדויד לואיז משחק בצרפת אז הכימיה שלו ממש טובה איתם וכמובן שיש לך גם את פוגבה קבאיי ועוד כמה חברה טובים.

הכי בעייתי היה לי החלוץ , אני משתמש בGIRUD אפילו שבנזמה יותר טוב אני פשוט לא אוהב אותו...

פורסם
  • מחבר
אז אני מבין שאתה משחק ב 4-4-1-1? וואלבואנה משחק CAM לא ?

ב14 עשיתי גם קבוצה צרפתית ומה שנחמד זה שדויד לואיז משחק בצרפת אז הכימיה שלו ממש טובה איתם וכמובן שיש לך גם את פוגבה קבאיי ועוד כמה חברה טובים.

הכי בעייתי היה לי החלוץ , אני משתמש בGIRUD אפילו שבנזמה יותר טוב אני פשוט לא אוהב אותו...

אני עכשיו משתמש בgirud אבל בעתיד יהיה לי את בנזמה

וכן אני משתמש בהרכב שאמרת , קבאיי פחות טוב במשחק הזה אבל פוגבה בהחלט יכול למלא את החסר

פורסם

אני אישית אוהב לשחק על 4-3-3 ולערבב את הצרפתים עם הליגה האנגלית כי גירו בארסנל וכל זה...

חבר אולי תערוך את הכותרת ואת הדיון לדיון ראשי על המשחק?

מינימום השקעה בשביל השחקנים פה בפורום שיהיה איפה לדבר וגם אפשר לקבוע פה משחקים באונליין.

פורסם
  • מחבר
אני אישית אוהב לשחק על 4-3-3 ולערבב את הצרפתים עם הליגה האנגלית כי גירו בארסנל וכל זה...

חבר אולי תערוך את הכותרת ואת הדיון לדיון ראשי על המשחק?

מינימום השקעה בשביל השחקנים פה בפורום שיהיה איפה לדבר וגם אפשר לקבוע פה משחקים באונליין.

ראיתי שכבר פתחו כזה בלעדי (: אני לא הכי זמין שבעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים