פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים שלום לכולם,אני מתחיל עסק קטן ואני צריך (או לפחות חושב) שאני צריך שרתאני צריך מקום לאחסן קבצים (חלקם רגישים מאוד) שאפשר לגשת אליהם מכל מקום ושיהיה מאובטחהאם דרופבוקס מספיק טוב לי ?האם אני צריך לקנות שרת ? אולי NAS יעשה את העבודה ?אפשר לחבר הארדיסק לראוטר בבית ופשוט לגשת אליו מכל מקום ? מספיק מאובטח ?מצטער על הבורותמודה לכם על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים מה מידת הרגישות? אם אתה שם כרטיסי אשראי אף אחד מהפתרונות אסור על פי חוק.
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים ממליץ על Egnytehttps://www.egnyte.com/זה כמו דרופבוקס עסקי, יש הרשאות והכל
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים שלום רב האפשרות הראשונה - בחינם יחסית די מאובטחתיש כל כך הרבה אפשרויות לאחסון חומר\מידע בחינם בענן. רובם השירותים מאובטחים מאוד מ - DropBox, Google Drive, OneDrive Microsoft.לשירות הענן בחינם הזה אתה יכול להתחבר הקלות מעול מחשב בכול מקום בעולם. בנוגע לקבצים רגישים אתה יכול להצפין את התיקיה בה נמצאים הקבצים בעזרת תוכנה להצפנה כמו SafeHouse Explorer.האפשרות השנייה - שירותי אחסון בתשלום על פי נפח ותעבורהאתה כמובן יכול גם לרכוש שטח אחסון בחברות האלה ולהקים שם שרתים מאובטחים או שרת מאובטח. הכוונה היא לשירותים כמו Amazon / Google cloud / Misrosoft Azure.אני אישית ממליץ לך לקרוא את המאמר: איך לחבר את העסק שלך בצורה נכונה לשירותי ענן יתכן מאוד וזה יעזור לך לבחור בין החברות הקימות במידת הצורך, כך גם תוכל להבין מה כל חברה מציעה בשירות שלה ואף את העלויות שהיא גובהואולי בסוף תקבל פרופורציות וזה יעזור לך לבחור אחת מהחברות.באופן אישי אני חושב ששירות ענן בחינם במו יכול לתת לך פתרון מעולה במיוחד בשלב הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.