פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורוםאבל נראה לי שזה כן מתאים לכאןבכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה:VPU Recover:VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפיכיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפיאין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר...אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה.רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר אחרי ביטול של ה VPU קרה דבר נורא פשוט...פשוט איך שהייתה הקפאה... היא לא עברה והמחשב נתקע.כנראה הכרטיס מסך דפוק :'(
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מה בקשר לבעיות של חום במחשב ?נסה אולי לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט, ותבטל Fast Writes בביוס או ב ATI Smart GART.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים ה-P4P800 שלי לפי מה שהבנתי לא בדיוק אוהב R9500&R9700 אבל תומך בהם. אולי גם הלוח שלךלא בדיוק מחבב כרטיסי ATI תבדוק את זה.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אני לא עשיתי שום overclocking, ואפילו הוספתי אמצעי קירור קלים למחשב , אז אין סיבה שהוא יתחמםאבל יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם...אבל להחליף מאורר בו זה סיפור.ה fast-write כבר היה מבוטל, ואני בספק שאין תאימות בין הלוח לכרטיס...אבל בכל מקרה, יש לי בעיות עם הכרטיס הזה כבר המון זמן שמשחקים נתקעים לי והמסך מראה רק לכלכוך שכזהאבל משום מה זה לא בכל המשחקיםלמשל XIII עבד בסדר גמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.