עבור לתוכן

התקנת WINXP על H.D בעייתי

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נוסף דיי ישן - לוח ASUS TUSI-M

מעבד סלרון 850

זיכרון 192 133 MHZ

DVD

H.D 20G

הארדדיסק פוצל לשניים (לא יודע איך עשו זאת) ותמיד היתה מותקנת בו WINME בצורה טובה

רציתי להתקין בו WINXP אך כל הנסיונות עלו ללא הצלחה

הוצאתי את הארדדיסק ושינתי לו באמצעות תוכנת PARTITON MAGIC את שיטת הקבצים לNTFS ואפילו אידתי את הכוננים וגם זה לא עזר

ניסתי להכניס ארדדיסק אחר שמותקן בו XP (הוצאתי ממחשב עם יחסית נתונים דומים) אך מערכת ההפעלה לא עולה

שמנסים להתקין את ה XP הוא מוצאי הודעה שהוא לא מוצא כונן שמתאים להתקין עליו את המערכת או שזה כונן דחוס

הארד דיסק השני שהכנסתי הוא לא דחוס וגם עליו מופיעה ההודעה

מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה האם עידכון ביוס יעזור

אני צריך את עזרתכם דחוף ...

פורסם

לא ערכתי חיפוש מעמיק אבל תנסה את זה בתור התחלה.

לא יודע מה עשית עם הכונן אבל אם לא אכפת לך לאבד את מערכת ההפעלה הקודמת ואת כל המידע הישן, תעלה (BOOT) מה CD ותמחק את כל המחיצות ותיצור אותן מחדש ותנסה להתקין.

אם זה עדיין לא עובד, נסה לכתוב פה את הודעת השגיאה המדויקת באנגלית ואולי אמצא על זה מידע נוסף.

פורסם

לפני שאתה מתחיל להתקין את האקס פי תבדוק שההארד דיסק מזוהה בביוס

פורסם

אם מה שblue core אמר עדין לא עזר לך.

תנסה לעלות עם boot disk של Windows 98 ואז להריץ scandisk.

תראה איפה הוא מוצא bad sectors. במידה והם מסתרעים על 10GB הראשונים אז כנראה שהברירה היחידה שתיהיה לך זה לעשות את ה10 הראשונים hidden partition. ואת ה10 השניםNTFS\FAT partition.

זה בעקרון השיתה לעבוד עם הרדיסקים דפוקים (להעלים את be sectors בhidden partition).

פורסם
  • מחבר

הארד דיסק מזוהה בביוס

ואפילו הצלחתי להתקין עליו XP במחשב אחר (זה) ולעלות את XP ממנו , נראה לי יותר שהבעייה היא משאר המחשב , מה זה יכול להיות , זיכרו כן הייתה מותקנת שם מערכת הפעלה שכן עבדה (ME)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים