עבור לתוכן

תלונה על "המנהל" cortex.

Featured Replies

פורסם

שיחקנו בסבבה שלנו PU, הבאתי שחקנים למשחק שיחקנו כולנו עם חברים, אפילו עשינו שידור בכדי שהקהילה הישראלית תראה שיש משחקים ואנשים משחקים והכל פורח לאט לאט.

סיימנו את המשחק והכל היה טוב ישבנו בטים ספיק ועשינו סיכום כזה מה היה וקטעים מהמשחק, היה כיף.

אמרנו טוב, נעשה עוד אחד, בא אדון מנהל cortex, ילד שאני לא כל כך אוהב, שמתי עין על זה, לא דיברתי אליו והוא לא דיבר אלי.

שיחקנו בWARMPUP טיפה, הרגתי אותו, זרקתי לו מילה בצחוק : "איזה אימר אתה cortex" והוא זורק לי, קוויזה, אתה לא שחקן אתה, אתה לא זה ואתה לא זה, מתחיל לגדף אותי עם הקול המוזר שלו.

לא נשארתי שקט והתחלתי לחקות אותו, התחיל לקלל אותי והמשיך והמשיך, פתאום היה שקט, שמתי לב שהוא העביר אותי לסאב רום ונתן לי קיק מהשרת.

אני לא מבין, אני בא, משקיע מזמני, מביא שחקנים לPU, נותן את כל כולי במשחק, משקיע בקהילה, והבן אדם הזה בא ופשוט מאוד מעיף אותי? למה מי הוא? מנהל? את מה הוא מנהל? יש לו גישות אך ורק בשביל לדעת לצאת ממצבים שהוא הכניס את עצמו בשביל לשים קיק, או באן.

נכנסתי לשרת, אמרתי לו שיחזיר לחדר, הבן אדם שם לי באן מהטים ספיק,ובאן מהסרבר, "מאיים ומקלל".

דיברתי עם חברים שלי שהיו בפנים, אמרתי להם לא לצאת, כדי לא להרוס לאנשים האחרים.

שוחחתי עם Sarmix על כך, הצעתי לו להעיף בטיל את הבן אדם הזה, כי הוא ילד קטן שלא מבין טיפה בניהול.

אם יהיו לכם מנהלים כאלו, שחקנים פשוט לא יבואו לשחק כאן, הכל מתחיל מההנהלה הקטנה, שם רואים מי מייצג את הקהילה, התאכזבתי מHWZONE היום.

אני חושב אפילו לא לחזור לכאן יותר ולא להתאמץ בלהשקיע כאן.

פורסם

שלום גל,

אתה מנהל קהילה מתחרה, מכאן דע כי דבריך כבר מתקבלים אחרת. זה דבר ראשון.

דבר שני, זה המשחק הראשון, ואם לא השני שלך, כאן בHWzone, ואתה הרי לא מכיר את ההתנהלות של המשחקים כאן אצלנו.

לכן, אפנה אותך לחוקים שלנו, שאני בטוח שלא קראת. אחרת כמובן, מנהל רציני שכמוך (שמבין כבר שאנחנו קהילה רצינית, ושאין לך ממש לאן לחזור) לא היה עובר על עליהם.

דבר אחרון, גל היקר, בעל ההודעה היחידה בפורום (שאגב מראה על פעילות, וגורמת מיד לכולם לקחת ברצינות רבה את פועלך בקהילה ואת הרצינות בקידומה), הפורום הזה זה לא כמו הפח אשפה בקהילה שלכם, אם היה לך חשוב היית פונה אלי. ברק לא מנהל את הקהילה, הוא מנהל את הקהילות**** מה שעשית פה נקרא עקיפת סמכויות, אתה בכלל לא אמור לפנות אליו אם זה לא משהו דחוף. אם נמצא לנכון נקבל את ה"יעוץ" שלך בנוגע לאדמין שלנו, ואם לא - אז נודה לך מאד על שיתוף הפעולה והיצירתיות בנוגע לקהילתנו.

אתה יותר ממוזמן לשוב מחר, בתום הבאן הארוך שלך.

משפחת HWzone CS:GO.

פורסם

אני מבקש שתפסיקו לבזבז זמן על טרולים. שחקנים שעוברים על החוקים מקומם לא איתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים