עבור לתוכן

עזרו לי! בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

תגידו יש לי שאלה קריטית!,

הכרטיס מסך שלי זה ASUS GTX 770 2GB OC

ויש את התכנה GeForce Experience,

אז הבעיה היא שהתכנה מזהה שהכרטיס מסך חזק ועושה על הגרפיקה הכי גבוהה,

אבל שאני עושה optimize ונכנס למשחק אחרי שזה העלאה לגרפיקה (הגבוהה שמותאמת בהתאם למחשב) אז יש תקיעות למשל Far Cry 3 אז.. אני מרגיש שהכרטיס מסך עושה פחות ממה שהוא אמור לעשות.

למה זה? (יש לי דרייבר מעודכן)

פורסם

מה שאר הרכיבים במחשב?

כנראה שיש צוואר בקבוק של המעבד או של הראם,אבל בשביל לדעת אנחנו צריכים מידע על שאר הרכיבים שלך

פורסם

תנסה להוריד תוכנה כמו hwmonitor ולבדוק טמפרטורות של הרכיבים שלך בזמן מאמץ ולפרסם אותם כאן,כי לפי המפרט לא אמור להיות צוואר בקבוק בכלל,והכרטיס מסך אמור למקסס את far cry 3 ב1080p על בערך 60 פריימים.

ניסית גם משחקים נוספים שבהם הרגשת ביצועים ירודים או רק far cry 3?

פורסם
  • מחבר

זה גם ב BF4 ככה על Ultra יש תקיעות קטנות מעצבנות

וב Crysis 3 זה לא עובד על הגרפיקה הכי גבוהה וגם יש תקיעות.

והטמפרטורות בממוצע של הכל ביחד זה 70 % בעת משחק גרפי כבד.

פורסם

70%? אתה אולי מתכוון לניצול או שהתכוונת ל70 מעלות?

פורסם
  • מחבר

נו כן זה 70 % מעלות בממוצע אצל כל הרכיבים ביחד...

שמע אני באמת לא מבין מה הבעיה אצלי כי אני יודע שהכל מעולה .... וניסיתי המון דברים כדי לתקן את זה ואף דבר לא עזר

פורסם

70% מעלות? אתה לא ענית לי על השאלה,אתה מדבר על ניצול או על מעלות? זה באחוזים או במעלות צלזיוס? איפה ראית את המידע הזה?

פורסם

יכול להיות שלבטל את הפילטרים יעזור..

פורסם
  • מחבר

שמעו רגע, בבאטלפילד 4 גם על LOW ועל ULTRA זה עושה את אותם תקיעות בלי הבדל.

מישהו יכול להסביר לי למה זה ואיך מסדרים את זה??

פורסם

תבדוק טמפרטורות במשחק.

של כל הרכיבים.

פורסם

תבדוק שבאמת הורדת דרייבר של הכרטיס מסך שלך, ותבדוק שהורדת את הגירסא הנכונה לווינדוס שמותקן אצלך (64 או 32 ביט). אני גם התבלבלתי בזה....

במידה וזאת לא הבעיה תריץ בדיקות על המעבד ועל הזיכרון ram שלך...

פורסם

היי

חבל שלא הזמנתה מחשב מחברת WELL COM, הם עשו לי עבודה מושלמת וסידור הכבלים שלהם ממש למופת , יש סיכויי גבוהה מאוד שהחומרה בעיתית , תפתח את המארז ותבדוק חיבורים לחלקים אם תקינים , תבדוק שהכרטיס מסך מקבל מתח תקין מהספק כח בחיבור של PCI -E מיוחד שיוצא מהספק, יש סיכוי שהספק גנרי וקודם כל המארז הזה לא מיועד לכרטיסים כאלו , תצלם את פנים המחשב באיכות טובה, אני רוצה לראות את החלקים + דגם הספק וכך אני יראה גם מה קורה, האם אתה התקנתה את המערכת הפעלה ?תהיה בקשר מה קורה.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים