פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם:עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו:האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ?תודה מראש על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים אתה יכול לקנות מתאם WIFI בחיבור USB או פנימי ואז לא יהיו לך בעיות ותוכל להתחבר לרשת בדיוק כמו לפטופ.
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר כן אני מודע לזה, אבל בזק באים לחבר אותי ביום רביעי הקרוב ואני אשמח לחבר את המחשב לאינטרנט עד אז, יש איזושהי דרך לעשות את זה ?שכחתי לציין שהמערכות הפעלה של שני המחשבים הן ווינדוס 7
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים תחבר את שני המחשבים בכבל ותגדיר רשת בין שני המחשבים וכן שיתוף אינטרנט.http://windows.microsoft.com/en-au/windows/using-internet-connection-sharing#1TC=windows-7
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים זה היה קצר נדיר שבעיות נפתרות והדיון עדיין בעמוד הראשון שלו :D בהצלחה בדירה החדשה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.