פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים שלום,אני חדש ומעוניין להתחיל להכיר את הרכיבהפרוייקט הראשון שאני רוצה לבנות זה שלט למזגן שיכבה וידליק בשעות קבועות (כמו השעון שיש בשלטים הרגילים אבל עם יותר אפשרויות, בשלט אפשר מקסימום שתי שעונים)השאלה שלי היא יש איזה זכרון משתנה שאני אוכל לשמור עליו את השעות הדלקה וכיבוי?הכיוון שלי הוא:1. ליצור תוכנית שתדליק ותכבה את המזגן2. התוכנית תקרא מקובץ חיצוני את שעות ההדלקה והכיבוי ותפעל לפי זה3. כשארצה לשנות את זמני ההפעלה והכיבוי אחבר מחשב (לבנתיים, התכנון הוא שינוי ע"י אפליקציה בפלאפון), וזה ירשום את הזמנים בקובץ4. המכשיר יעבוד בלי חיבור קבוע למחשב או פלאפוןהשאלה היא אם יש זכרון כזה במכשיר?או שאני יכול רק לבנות תוכנה כל פעם? (ואז לסנכרן את המכשיר למחשב)תודה רבה על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר תודה רבה..קראתי על זה עכשיו.רציתי לדעת מה עדיף,לשמור כל מספר כבית אחדאו להשתמש בבית אחד בשביל שני מספרים? (קראתי שיש הגבלה של מספר הפעמים שאפשר לכתוב על הרכיב, אז אולי עדיף להשתמש בכמה שפחות בתים)דבר נוסףאם אני משתמש בכל בית כמספריש לי אפשרות להכניס את המספר למשתנה של int ?או שזה רק תויםתודה רבה על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים עדיף לבצע כמה שפחות כתיבות לאותו הבייט בזכרון. אם טווח המספרים שאתה רוצה לשמור הוא קטן מספיק אולי תוכל לשמור שני מספרים על בייט אחד. הזכרון ופניה אליו היא בבתים, אתה יכול לבצע השמה של כמה בתים לטיפוס גדול יותר כמו int
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר לא הבנתיאני רוצה שהמזגן ידלק בשעה 12:00 ויכבה ב 12:15כדי לעשות את זה אני צריך לשמור את השעות על הזכרוןואח"כ להשוות בניהם לשעון במכשירמה הדרך הכי קלה ובטוחה שכדאי לי לעשותאני חשבתי לשמור כל מספר בבית אחר (8 בתים לכיבוי והדלקה)ואז להשוות את זה לשעוןהשאלה היא איך אני יוכל להעביר את התו שנמצא בבתים הראשון למשתנה מסוג int תודה רבה
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים למה דווקא int? באיזה פורמט אתה שומר את הזמן? לשם פשטות הייתי מציע לך לשמור את הדקות בבייט אחד, ואת השעות בבייט הבא. ככה בקלות אתה יכול להשוואת את השעה.
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים מחבר 1) באיזה פורמט אני יכול לשמור את הזמן? אני מתכוון להשתמש בפונקציה הזאת כדי לבדוק את השעה בכל פעםhttp://playground.arduino.cc/code/time2) איך אפשר לשמור את הדקות בביט אחד??תודה רבה על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים ניראה שהספריה הזאת משתמשת באופן פנימי במשנה של 4 בתים שסופר את כמות השניות משנת 1970.אתה לא חייב להכנס לזה בכלל, יש לך פונקציות שפולטות את השעה, הדקה, השניה, היום וכו'...פשוט תקבל מהספריה את השעות ע"י hour() ותשווה את זה ליעד של שעת ההתראה (השעות כמובן), מיד לאחר מכן תבדוק את אותו הדבר לגבי הדקות והשניות אם יש צורך.את הדקות אפשר לשמות בבייט (Byte) אחד (לא ביט), הן הרי נעות בין 0 ל59 , כמובן שהטווח הזה נכנס לבייט אחד (0 - 255)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.