עבור לתוכן

מחשב נייח לא מתחבר אחרי התקנת רשת חדשה (מופיע X אדום ליד השם של הרשת שלי)

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב!

הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND.

לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר).

המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש.

אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה).

ברגע שאני מוחק את החיבור ומתחבר לרשת מחדש הכל עובד מעולה!

ממה יכולה לנבוע הבעיה הנ"ל? (אני מזכיר שכל הבעיה התחילה כאשר אני שמתי סיסמא לרשת בנתב החדש, בו בזמן שברפיטר אין סיסמא עדיין והSSID של 2 הרשתות אינו אותו הדבר עדיין).

תודה

פורסם

אני די בטוח שכאשר יש ריפיטר, האבטחה שלו צריכה להיות זהה לאבטחה של הנתב.

פורסם
  • מחבר

המחשב הנייח (הבעייתי) קולט את הרשת מהנתב עצמו ולא מהרפיטר, מה גם שרק במחשב הזה ישנה בעיה, בשאר המחשבים הכל עובד טוב

פורסם

אכן האבטחה והגם השם של הרשת צריכים להיות זהים.

בכל מקרה אולי יש לך בעיה בדרייבר של כרטיס הרשת?

אחרי שאתה מוחק/מתחבר שוב לרשת וזה עובד בצורה תקינה, אם אתה עושה ריסטרט הבעיה חוזרת?

פורסם
  • מחבר

אכן אחרי שאני מוחק ומתחבר שוב הכל תקין עד אחרי שאני מדליק מחדש את המחשב.

אבל מה שמוזר פה זה העניין שרק כאשר אני שם סיסמא לרשת זה קורה וזה קורה אך ורק במחשב הנ"ל!

פורסם

ניסית למחוק לו את הרשתות האלחוטיות ששמורות בקאש?

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המדריך אבל את זה כבר עשיתי מראש (רשמתי את זה כבר בהתחלה), פשוט לא הבנתי שלזה התכוונת.

אני אשמח אם יש למישהו פיתרון לעזור לי...

פורסם
  • מחבר

מישהו? הקפצה

פורסם

המחשב הבעייתי לא מתחבר לרשת שהרפיטר מפיץ או לאינטרנט?

לפי דעתי תתחיל קודם בשינוי ההגדרות של הרפיטר כדי שיתאימו להגדרות של הראוטר.

פורסם
  • מחבר

הוא לא מתחבר לנתב הראשי, הרפיטר נמצא מחוץ לטווח הקליטה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים