פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים ניסיתי להוציא את הסוללה, המחשב מצליח להגיע לוינדוז אבל ההגדרות בביוס מתאפסות ואני מעוניין לשנות את תדר המעבד.יש לציין שהעותק של הוינדוז שלי הותקן אתמול, והבעיה ככל הנראה נגרמת בגלל זכרונות של קינגסטוןיש דרך לעקוף את הבעיה מבלי לקנות זכרון אחר?נגיד לשנות תדר דרך תוכנה - לשנות מכפלת מעבד כי הוא כרגע לא נמצא במלוא הפוטנציאל שלו - 2.67 לעומת 3 שזו ברירת המחדל. משום מה המחשב כל הזמן מאפס ל-2.67 ולא ל-3.
פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים זאת הולכת להיות בעיה רצינית מבלי שאנחנו אפילו יודעים באיזה לוח אם ומעבד מדובר.
פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים מחבר זאת הולכת להיות בעיה רצינית מבלי שאנחנו אפילו יודעים באיזה לוח אם ומעבד מדובר.נכון :-)E5450ga-p35-ds3l8 gig ram kingstonehd6850 oc editionhdd 320 gb
פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים נראה שיש אחת משתי בעיות1 - מגעים בתושבים לא טובים2 - בעיות תאימות בביוס, האפשרות הסבירה יותר בהתחשב בזה שמדובר במעבד שלא תוכנן לעבוד על הלוח הזה.
פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים מחבר ניסיתי עם זכרונות אחרים ואני כן מצליח לשנות הבעיה היא שהם רק 2 ג'יגה והקינגסטון 8 ג'יגה אתה מכיר אולי תוכנה שמשנה את מהירות המעבד מבלי להכנס לביוס? תודה על העזרה
פורסם 2014 בספטמבר 1311 שנים מחבר עדכון: החלפתי סטיק של 2 ג'יגה של קינגסטון ב2 ג'יגה של מושקין והצלחתי להכנס לביוס ולשנות CPU FREQUENCY בלי שהמחשב ישתגע אני מקווה שהמחשב יהיה יציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.