פורסם 2004 במרץ 1221 שנים פנבאס לתאורה אני מתכוון, אני רוצה להכין סוג של פאנבאס של 4 סוויצ'ים :1. קטודה - UV2. לדים3. מאווררים של FULL LOAD4. כבל EL מסביב למארזאני צריך להכין איזה קופסא מיוחדת או משהו? או לחבר את החוטים ישירות ?ובקשר לסליבים אז אני יכול לעטוף איתם גם את החוטים העבים שיוצאים מהספק ?!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים תחליט לבד איך אתה רוצה לעשות אותו, מה שיותר נוח ומתאים לךסליבים יש לכל דבר, אם אתה מתכוון לחיבור מולקס רגיל אתה צריך סליב של 1/4 אינץ, אם זה משהו אחר תחשוב איזה קוטר אתה צריך וקנה כזה.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים רוב הספקים האיכותיים מגיעים כאשר הכבל שמתחבר ללוח אם "עטוף""לעטוף" אותו לבד מאד קשה, ככה שמה שעוטפים בדרך כלל זה דוקא את הכבלים האחרים שיוצאים מהספק ומתחברים להרדיסקים ולסידירומים (חיבור מולקס). בשביל כזה כבל צריך סליב בקוטר של 1/4"
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר אני מקבל בקיט :10' - 1/8" sleeving 10' - 1/4" sleeving 5' - 3/8" sleeving 5' - 1/2" sleeving 12 tie wraps 1' - 9mm (3/8") heatshrink tubing 1' - 18mm heatshrink tubing (3/4")6" - 24mm (1") heatshrink tubingלמה כל דבר משמש ?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים חיפוש היה מוצא לך תשובה בשניה1/8 למאורר עם 3 חוטים1/4 לחיבור מלקס3/8 לחיבור AUX שיוצא מהספק (RDRAM)1/2 לחיבור הגדול של הספק, ממש קשה להרכיב אותו
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים עם סוכרייה על מקל אני אישית לא הצלחתי... מעניין איזה סוכרייה אליאנין אכל שהמקל שלה הצליח לעלות על חיבור מולקס.. : בכל אופן במולקס יש 2 פינים שבולטים החוצה, אתה פשוט צריך לכופף אותם פנימה ואז הפין יוצא בקלות החוצה.. זה ממש קל לאט לאט אתה תקלוט תשיטה וזה ילך לך חלק!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים לא ממליץ על קיטזה יוצא די יקר ואתה לא תשתמש כמעט בחצי מהדברים שם לדעתי (מה תעשה עם 10 פיט של 1.8" סליבים? ???)גם לא חושב שיש טעם להוציא כ-10 דולר על המכשיר להוצאת הפינים. מברג קטן יעשה את העבודה בצורה טובה לא פחות.ועוד משהו, כל הקיט זה צבע אחד, אתה לא יכול לערבב צבעים..פשוט תבדוק כמה אתה צריך ותזמין בדיוק וזה יצא יותר זול לדעתי.נ.ב.למה משמשים הסליבים של 3.8" ?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים לא ממש יצא לי לעבוד עם סליב של 3/8 אבל לפי חישוב אני מבין שהגודל זה בין 1/2 ל-1/4 ככה ששימוש מיוחד לא יהיה לו.. או שזה פשוט סליב קצת יותר רחב שיהיה יותר נח לשים על חיבורים עם מולקס או שיש לו שימוש אחר... אני מאמין גם שעם קצת כח רצון אפשר יהיה לעטוף בעזרתו את כבל החשמל של הלוח אם..
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אני לא מבין... אפשר תמונות בבקשה? בקשר למולקסיםבקשר לסליבים יש לי מה לעשות איתם :> אל דאגהיש לי 2 מחשבים מקסימום נעשה כמה סליבים למחשב השני
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים לא יהיה לך מה לעשות עם 10 פיט של 1/8 אינץ' בגלל שבקושי אפשר להכניס אותו למקום כלשהו...הוא צר מדי...אני מציע שתקנה בנפרד סליבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.