פורסם 2014 בספטמבר 1111 שנים שלום לכולם, ראשית, אומר שאכן מצאתי שאלות דומות והסברים דומים למה שאני צריך. אך עדיין לא הצלחתי. תיאור המצב: אני צריך לחבר בחדר ילדים כבל רשת CAT5e לשקע RJ45 כדי שכל אחד עם מחשב יוכל להתחבר לשקע הזה. הצד השני של הכבל צריך להתחבר ישירות לאחד מ - 4 הפורטים של - ROUTER. ז"א צריך להתקין בקצה הזה תקע RJ45. קניתי שקע גוויס RJ45 וחיברתי את הכבל לשקע הזה בעזרת קרונה בדיוק לפי השרטוט הזה (רק שחיברתי לפי תקן B אם אני זוכר נכון). עכשיו, אני לא בטוח כיצד לחווט את הקצה השני של הכבל שצריך להתחבר ישירות לנתב. האם אני צריך לעשות חיבור ישיר או מוצלב? מישהו יכול לכתוב לי את סדר הגידים שאני צריך לחבר לקונקטור? ואולי אפילו לצרף תמונה ברורה (כדי שלא אתבלבל בכיוון של הקונקטור)? תודה רבה!
פורסם 2014 בספטמבר 1111 שנים אותו הדבר בקצה השני (ישיר).תשים את הכיוון של החוטים כך שיעברו דרך האמצע (יותר מסודר). נערך 2014 בספטמבר 1111 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בספטמבר 1111 שנים מחבר מה הכוונה בדיוק אותו הדבר? בשקע יש 2 שורות שמסומנות בצבעים לכן ידעתי איפה לשים כל גיד. איך לעשות את זה בתקע? מה סדר הצבעים? האם הכוונה שלך לסדר את זה כך כמו בתמונה השמאלית התחתונה?
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים הסימון A מסמן T568A וחיווטת על פי זה, אז התמונה הימנית התחתונה תתאים. בנוסף שים לב שהכבלים צריכים לעבור מבפנים ולא מבחוץ כפי שעשית. אני הייתי מעדיף לשים שקעים בשני הקצוות בשביל עוד כמה שקלים. נערך 2014 בספטמבר 1211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים מחבר nat64x תודה רבה על העזרה!1. אם אני אוסיף שקע RJ45 ליד הנתב (כפי שהצעת), אז גם הוא צריך להיות בחיווט זהה לחיווט של השקע בחדר ילדים?אני שואל כי כבר התבלבלתי מתי צריך לעשות הצלבה...2. נשאר לי כבל וקונקטורים ואני רוצה ליצור כבל כדי לחבר אותו מהשקע בחדר ילדים למחשב. את שני קצות הקבל לחווט כמו בתמונה הימנית התחתונה?שוב תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.