עבור לתוכן

שלט אקס בוקס על windows 8.1

Featured Replies

פורסם

קניתי שלט אקס בוקס 360 עם מתאם למחשב. נכנסתי לאתר של מייקרוסופט לחפש דרייבר תואם, יש שם רק לווינדוס 7 64 ביט ומטה..

המוכר אמר לי שהדרייבר של 7 תואם דם ל 8.1. הדרייבר עובד, מנהל ההתקנים מזהה את השלט, אבל השלט לא מתחבר עם המתאם שלו... לחצתי כמה פעמים על הכפתור הקטן של התיאום, הנורה מסתובבת,

אם השלט מתואם הוא אמור להאיר על מספר 1. כלומר שלט אחד מחובר.. כל המספרים מהבהבים בקצב קבוע..

מישהו משחק עם שלט כזה על 8.1? יכול להיות שאי אפשר לתאם שלט כזה למערכת שלי? תודה רבה

פורסם

בדקת במנהל התקנים שהמחשב מזהה את השלט של האקסבוקס?

אם לא, אז אתה צריך להיכנס למנהל התקנים-->התקנים אחרים ושם תראה USB DEVICE-->לחצן ימני עליו ושם תראה עדכון תוכנת מנהל התקן-->אתר במחשב שלי תוכנת מנהל התקן-->תבחר אפשר לי לבחור מתוך רשימה של מנהלי התקנים במחשב שלי--> שמה תראה רשימה ארוכה ושם תבחר "xbox 360 peripherals"-->ברשימה שיש לך שם תבחר "xbox 360 wireless reciever for windows" אבל בגרסה של 2014 (תשים לב שיש שם גם שנת 2009) ותיתן לזה להתקין ואחרי זה הנורה בשלט תתייצב על 1.

פורסם
  • מחבר

אחי כל הכבוד על הבקיאות... זה בדיוק מה שעשיתי. התקנתי את הדרייבר של 2014 וזה לא עובד. השלט לא מתייצב לי על 1. בגלל זה חשבתי שזה בגלל המערכת הפעלה

פורסם

קנית מתאם מקורי או סיני?

פורסם
  • מחבר

ברור שמקורי.. מצאתי איזה חלון פה שאמרו לי לחפש.. המוכר כל הזמן אמר לי לחפש את זה. לפי היצרן, ושם לחפש את הדרייבר. פה לא מצאתי משהו שקשור לאקס בוקס

פורסם

גם אצלי בפעם הראשונה היה בעיה לקשר בין השלט למתאם, תנסה שוב כי לא נראה לי שזה קשור לדרייבר.

פורסם

ניסית להוציא ולהחזיר מהמחשב את ה USB, לעשות ריבוט וכו'?

פורסם
  • מחבר

יש לך גם מערכת הפעלה 8?... ישבתי עליו שעה.. לוחץ על המתאם ועל השלט

פורסם

גם לי לא הלך בהתחלה עם הדריוורים.

בסוף זה עבד(על וינדוס 8.1).

פורסם

אגב, כמה עולה כזה מתאם מקורי?

פורסם
  • מחבר

שלט אלחוטי מקורי 260 ש"ח. איך אני בודק בוודאות שהדרייברים מותקנים כמו שצריך? אני חושב שאולי התקנתי דרייבר לא נכון.. לוקח לו שתי שניות וזה מותקן, אולי משהו עוצר אותו באמצע

פורסם

אני קניתי מקלט סיני אחרי שהמקורי התקלקל.

עובד יופי.

רק ההגדרה בוינדוס היתה מעצבנת.

פורסם
  • מחבר

גם המקורי עושה לי סרט... גם אין אף תמיכה רשמית בארץ בעברית

פורסם

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור.. עשיתי מה שעשו בסרטון כמה פעמים וזה לא עובד.. מה יכול לגרום לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים