עבור לתוכן

תאימות כרטיס מסך HD6850 למסך Dell U2711

Featured Replies

פורסם

הי,

יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו.

המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה.

אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה.

(מפרט מלא ניתן לראות מימין)

עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע.

מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים.

אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי?

תודה רבה!

פורסם

אתה שואף להגדרות גבוהות במשחקים + פילטרים וכאלה או שאפילו הגדרות נמוכות העיקר שיהיה שחיק?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאם בשלב ראשון זה רק יהיה שחיק ברזולוציה הטבעית של המסך, זה מקובל עליי.

לימים אוכל להחליף כרטיס אם ארצה, אבל אם נדרשת בכל מקרה רכישת כרטיס חדש בצמוד למסך (הלא זול הזה) אז זה יהפוך את העניין ל... מסובך יותר.

פורסם

רוב הסיכויים שתרצה להנות מהמסך "החדש" שקנית (נכון שהייעוד לא משחקים) אז כנראה שדי תתבאס שלא תוכל לשחק על הגדרות נורמליות ...

אז קח בחשבון שיכול להיות שתרצה לקנות כרטיס שיספק את הסחורה ...

פורסם

ברזולוציה כזו 280X\770 יהיה שחיק עם הורדת הפילטרים וההגדרות, 780\780TI יתנו פה קפיצה לביצועים (וגם יכולות להיות לעיתים התפשרויות).

אבל אני רואה את התקופה הזו של כרטיסי המסך כמין תקופת מעבר. הכוונה שכרגע ברזו' האלה כרטיס יחיד שיכול להריץ בהגדרות מקסימליות הוא דבר מאוד יקר ונחשב לכרטיס האחרון מלמעלה, כדי שיהיה כרטיס יחיד שיוכל להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות ברזו' האלה והוא יהיה כרטיס שלישי מלמעלה (לא יקר כמו אחיו הגדולים) צריך להמתין איזה שני דורות.

*זו הערכה מאיך שאני רואה את הדברים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות.

בוא נגיד את זה ככה:

1. האם בעבודה שוטפת ברזולוציה מקסימלית (טבעית) של ווינדוס ותוכנות כמו פוטושופ הכרטיס יעבוד טוב?

2. האם ניתן יהיה לשחק במשחקים ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של המסך (נניח בFHD) כאשר ההגדרות מכוונות למינימום?

אין לי בעיה להעביר שנה עם הכרטיס הנוכחי כאשר הפשרה שלי היא במשחקיות מינימלית ועוד שנה לקנות כרטיס ביניים שיתאים לרזולוציה.

פורסם

מבחינת עבודה שוטפת לא תהיה לך בעיה גם עם פוטושופ ( לגבי רינדור זה כבר אחרת )

קשה להגיד על משחקים ... אני לא מצאתי באנצמרקים לכרטיס מעל 1080p אבל אני מאמין שעל הגדרות נמוכות הוא יריץ משחקים על fps על בגדר הסביר/נמוך

כמובן שאפשר להוריד רזולוציה אבל כל הטעם נעלם עם זה ביחד ...

עם אתה באמת תרוויח מרזולוציה כזו לשימושים כמו מולטי-טאסקין ועריכה ועיצוב כנראה שזה יהיה לך עדיף

ומבחינת משחקים בכל שלב תוכל לקנות כרטיס שיתפקד יותר טוב ממה שיש לך כרגע אז זה עניין של האם תהיה מרוצה או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים