פורסם 2004 במרץ 1221 שנים יש לי כמה שאלות בקשר לסליבים...:1)איך סוגרים את הסליב??אזיקון מספיק???2)איך אני "מעביר" אותם מעל החיבורים??3)בוא נניח שאין לי בעיות עם החיבורים הם פשוט מחליקים עם הכבל??(או שצריך להאבק איתם??)4)איך אני יודע מה העובי שאני צריך???אהה וגם בג'אב טק כל 1 זה למטר או פיט??תודה רבה ושבת שלום סיזר!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אתה סוגר את הסליב בדרך כלל עם היטשרינק שזה חתיכה קטנה כזאת שבחום מתקווצתאזיקון גם יעשה את העבודה אבל נראה לי שיש סיכוי שהקצה של הסליב יתחיל להפרם או משהובקשר לעובי זה יגיבו לך אנשים אחרים כי אני לא מבין בזהובדרך כלל לחבר לכבל של הספק אתה לא תוכל בגלל הראש הענק שלו אז תצטרך לשבת על זה לא מעט זמןובקשר לחיבורי מולקס.. הדרך הכל פשוטה זה פשוט לנתק את הפינים מהראש פלסטיק ולהחזיר אותו אחרי העטיפה
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים 1 - ממש ממש מומלץ היטשרינק2 - חייבים לפרק את הקונרטורים, או לשים סליב ממש עבה שיוצא מכוער3 - ברגע שפירקת קל מאד להשחיל את הסליב4 - לחיבור ספק רגיל (4 חוטי) צריך 1/4" לחיבור מאורר (3 חוטים דקים) צריך 1/8" ולכבל של הספק (שממש בעיה להרכיב עליו) צריך 1/2"לכל סליב אתה צריך היטשרינק מעט יותר גדול.1feet = 30cm = 0.3meter
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים 1/8 מאוד דק!מתוך ניסיון לקח לי חצי שעה לכניס עליו 3 חוטים של מאוורר 3pin.ה1/8 מיועד ל2 חוטים מאוד דקים..
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני רוצה להיצטרף לשאלה אבל לשנות מעט:אם יש סיכוי לבעיה כלשהי קשר אני מנתק את הקונקטור ומחבר אותו חזרה??
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים כל עוד אתה לא מעקם אותו ומנכניס אותו חזרה כמו שצריך לא צריכה להיות שום בעיהזה לא כל כך פשוט לפרק את זה, יש כל מיני שיטות עם אנטות וסיכות. אם אתה רוצה ללכת על בטוח קנה מוציא מולקסים ב-10$ מגאבטק.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים כן ספק זה מולקסי נקבה.. חחחחח אני יודע אחי.. לא זה מה ששאלתי שאלתי אם אפשר לדחוף את האנטנה לקדימה של הנקבה וזה יצא... ( ;D ) תודה הולי
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים בקשר לכבל מתח שמתחבר ללוח-אם, אתה יכול לחתוך את החוטים ולהלחים בחזרה אבל יש סיכוי שזה לא ייצא ממש טוב...
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר ובחזרה לעיקר הת'ארד...אז איזה עובי אני צריך בשביל מולקסים??ובג'אב טק יש היטקרינק??סיזר.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים בג'ב טק אם אני לא טועה יש היטשרינק ( אני כימעט בטוח )ובקשר למולקס אתה צריך 4\1 או 3\1 ( לא ניראה לי שיש 3\1 )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.