פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת:בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X.במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMIהשאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMIתודה! נערך 2014 בספטמבר 811 שנים על-ידי borat1924
פורסם 2014 בספטמבר 911 שנים חיבור DP אכן איותר מהיר השאלה איזה מסך יש לך אם זה מסך רגיל 1920*1080 60 הרץ אז HDMI יספיק אם יש לך מסך 4K או משהו כזה אז הוא יבוא עם הסבר ברור איך כדי לחבר אותו לסיכום אם אין לך מסך מיוחד את תתעסק בדברים האלה כמוון לא לחבר את המסך בכבל VGA זה ברור אני מקווה
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר חיבור DP אכן איותר מהיר השאלה איזה מסך יש לך אם זה מסך רגיל 1920*1080 60 הרץ אז HDMI יספיק אם יש לך מסך 4K או משהו כזה אז הוא יבוא עם הסבר ברור איך כדי לחבר אותו לסיכום אם אין לך מסך מיוחד את תתעסק בדברים האלה כמוון לא לחבר את המסך בכבל VGA זה ברור אני מקווהאני קונה את המסך הזה בינואר: http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LU28D590DS/ZN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.