פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה ואני מתלבט לאיזה אינטרנט להתחבר.מי התשתית והספק שהכי מומלץ להתחבר אליהם בכדי לשחק במשחקי רשת? (BF4 לדוגמא).בכלל... מה נחשב האינרטנט הטוב והיציב ביותר כיום בשוק?תודה.
פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים זה התוצאה שלי לפרנקפורט הבדיקה נעשתה על גבי WIFI בשעה 21:01 תשתית : בזק 100MB ספקית : הוטנט אם מספר אנשים עם ספק\תשתית שונה יעלו תוצאות תקבל קנה מידה. יאללה חברים בוא נעשה סקר ונראה איזו ספקית\תשתית מקבלות את התוצאות הטובות ביותר. נערך 2014 בספטמבר 811 שנים על-ידי shapin
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים מחבר האמת שהרוב ממליצים על תשתית של בזק.נראה לי שהעניין היחיד שנשאר פתוח הוא הספק.ויש מלא כאלה... קצת מבלבל.
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים אני תשתית בזק וספק 018 15 מגה ומקבל בין 70 ל 80 פינג לאירופה. אין לי מושג אם זה טוב.
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים HOTNET, פינג נמוך יותר מאשר 014 ב DOTA2 ומשחקים נוספים שבדקתי. בזמן האחרון היו לי טיפה בעיות אבל בכל זאת עדיף על המצב ב 014. הם עובדים גם עם תשתית של בזק (זה שפרסם את התמונות שמשל נמצא בבזק, הוא כתב את זה וגם אתה יכול לראות שהם מספקים לו את המינימום שהם מתחייבים ב TOP100 כי הם זונות שקרנים וגנבים בדיוק כמו הוט).CCC גם מאוד טוב, חבר שלי עבר אליהם והתוצאות טובות, בערך כמו HOTNET. יש להם גם שירות מצויין ואתר מאוד נוח.
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים הוט והוטנט עם 100 מגה, בינתיים היוטורנט היה פתוח ודוטה בדיוק התחבר למשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.