עבור לתוכן

איך מעלים שירות RPC על מחשבים מרוחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

יש כלי בתוך מערכת ההפעלה שנקרא SC

הוא מאפשר לתשאל מכונה מרוחקת האם סרביס מסוים למעלה

הוא גם מאפשר לאתחל שירות במכונה מרוחקת

לגבי התניה זה קצת יותר מסובך לפי דעתי אל תשבור את הראש פשוט תייצר רשימה של כל המכונות שאתה רוצה לבצע להם החלה של השירות ותבצע INPUT לפקודה משהו בסגנון דבר כזה (לא בדקתי מחוסר זמן אבל הכיוון הוא נכון)

FOR /F "tokens=*" %%A IN (computers.txt) DO (
sc %%A start RpcSs
echo succeeded starting service on %%A
)

אגב מה אתה מנסה לעשות?

בהצלחה,

גבריאל

נערך על-ידי gabriel6

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מנסה להבין למה התוכנות האלה לא מצליחות להתחבר לקליינטים שיש לי ברשת

חשבתי בהתחלה שזה רק השירות של ה RPC אז הלכתי למחשב אחד וידנית ווידאתי ששני השירותים של הRPC למעלה ונלסות לבצע את הסריקה מחדש דרך השרת. אבל כנראה שיש עוד כמה דברים בדרך שצריך לפתוח.

אני לא ממש צריך סקריפט שיעשה הכל אוטומטית.

לא מפריע לי להריץ כל פעם שורת פקודה "חדשה" עם הפרמטרים הנכונים (אני עדיין מברר מה בדיוק אני צריך לבצע בקליינטיםץ אם זה RPC או פתיחת פורטים בפיירוול וכו'). את הIP בפקודה אני מקסימות אשנה בסדר עולה (עם אקסל או משהו) כי זה רק סבנט אחד של קלאס C (זתומרת פחות מ254 מחשבים)

בכל מקרה אני עדיין צריך לעשות שיעורי בית כדי להבין מה בדיוק אני צריך לשנות בקליינטים כדי שזה יעבוד.

פורסם

אתה כנראה לא יורד לסוף דעתי - שאלתי מה אתה מנסה לעשות - פתיחת פורטים\הפעלת שירותים וכיוב' זה במטרה לבצע משהו

מה אתה מנסה לבצע?

פורסם

דרך מה אתה אוסף inventory? מה שאתה מתאר זה נראה כמו שאילתת WMI פשוטה.

SpiceWorks עובד agnetless ולכן אין לו שום עניין בתקשורת RPC עם המחשב המרוחק.

פורסם
  • מחבר
אתה כנראה לא יורד לסוף דעתי - שאלתי מה אתה מנסה לעשות - פתיחת פורטים\הפעלת שירותים וכיוב' זה במטרה לבצע משהו

מה אתה מנסה לבצע?

להריץ תוכנת איסוף inventory

ניסיתי גם את SW לפני כמה שבועות ולא הצלחתי.

אני מנסה עכשיו גם TNI ומחלק מהמחשבים אני כן מקבל מענה, מחלק אני מקבל מענה חלקי ומחלק כלום.

אז אני משווה בין המחשבים כדי לראות מה צריך להיות פתוח\פעיל כדי זה יעבוד.

הקטע הוא שהמחשבים הותקנו עם IMAGE שלא אני הגדרתי אז אני לא יודע מה מוגדר בפיירוול ואיזה שירותים פעילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים