עבור לתוכן

מאוורר לא עובד

Featured Replies

פורסם

התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי

שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים?

השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...

פורסם

הכי טוב זה לפתוח תמארז ולבדוק

פורסם
  • מחבר

תעזור לי עם זה בבקשה -

אני עם המארז פתוח. אני רואה מאוורר אחד באמצע לוח האם שכתוב עליו intel. המאוורר הזה עובד! האם יש עוד מאווררים שצריכים לעבוד? התוכנה אומרת לי שהמאורר של ה-system לא עובד. איפה הוא אמור להיות?

פורסם
  • מחבר

מצאתי את השקע אליו אמור להתחבר המאוורר - אבל לא מחובר אליו כלום ואני לא רואה מאוורר בסביבתו.... יכול להיות שאין לי מאוורר נוסף חוץ מזה של המעבד ויש לי חיבור למקרה שאני ארצה להוסיף באופן אינדיוואלי?

פורסם

בדיוק

פורסם

מוזר בדרך כלל מקבלים עוד מאוורר למארז

פורסם

רובם לא מתחברים ללוח אלא ישר למולקס של הספק אז לא ניתן לעקוב אחרי הסל"ד שלהם.

פורסם
  • מחבר

גיליתי עוד מאורר קטן קטן אני חושבת שהוא יושב על הכרטיס מסך - יכול להיות? והוא לא מחובר לשום מקור חשמל - אבל עובד.....

אתם חושבים שאני צריכה להוסיף עוד מאוורר? הטמפרטורה במערכת כרגע 34 מעלות ובמעבד 28. יש צורך בעוד מאוורר (מאוורר מערכת)? תראו איך רימו אותי - כשקניתי את המארז שאלתי אם הוא בא עם עוד מאוורר ואמרו לי שכן! אז לא בדקתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים