עבור לתוכן

מציאת מחליף ראוי ל-ATP3

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה-ATP3 ואני מחפש כבר הרבה זמן מחליף ראוי במחיר שפוי

קראתי את הביקורת המושקעת על ה-SOLO6C כמעט השתכנעתי אבל הבעיה זה שהוא גדול מידי לשולחן שלי

שמעתי את ה- H/K Soundsticks III זה היה אומנם לשתי דקות אבל ממש הרגשתי חוסר ב-mid range ושהבאס משתלט יותר מידי

חשבתי עליהם כמוצא אחרון כי משלמים יותר על העיצוב מאשר על הביצועים..(אני יכול להשיג אותם ב-700-750)

התקציב שלי הוא 500-600

חשבתי על Microlab FC530U

http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=478

למרות שהוא מעצבן כי אין לו חיבור לאוזניות או מחווני טרייבל באס אנלוגים (רק דרך שלט)

הוא ממש מתאים לי מבחינת גודל, מישהו שמע אותו ? מכיר מישהו שיש לו אותם?

אנא עזרו לי ולעוד אלפי בעלי ATP3 מקובעים !! למצוא לנו מחליף ראוי :xyxthumbs::xyxthumbs:

פורסם

למה להחליף משהו טוב :)

בברכה,

לקוח מרוצה בעל ATP3.

פורסם
  • מחבר

הגיע הזמן להתקדם .. כבר לא מספק אותי הסט הזה

אם הוא היה חזק יותר לא הייתי מחליף

אהה וגם המחברים אצלי כמעט וגמורים הכבלים נשברו (נקרעו מבפנים) בנתיים זה עובד אבל כל פעם צריך להתעסק עם זה

פורסם

אם זה עוזר, קניתי השבוע את הsolo 4c אחרי שהורשתי את הATP3 לאחותי. הסולו ללא ספק נשמעים יותר טוב באופן משמעותי ולדעתי האישית גם נראים הרבה יותר טוב.

התמונות יצאו הפוכות משום מה. תגדיל אותן וזה מסתדר.

פורסם

אני קניתי שבוע שעבר את ה7C וחיברתי אותם ביחד עם הATP3.

יכול להיות שהתרגלתי או לא מצאתי את הבלאנס הנכון של הטרבל והבאס, אבל אני אוהב יותר את איך שהATP3 נשמעים :(

ולכן בינתיים שניהם מחוברים ויש לי 4.1 :)

פורסם

ה-ATP3 יוצרים צליל מוגזם וכנראה שהתרגלת לזה.

הייתה לי את אותה הבעיה כשקניתי 7c כשדרוג ל ATP3.

אני מבטיח לך שתוך יומיים האוזן שלך תלמד להעריך את האיזון בין התדרים השונים ובמיוחד במיד ריינג'.

כיום אני משווה את ה solo 7c שלי למערכת עם רסיבר ורמקולים יקרים והם נשמעים דומים מאוד באיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים