עבור לתוכן

ראוטר עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450.

הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר.

כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן.

כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2.

משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0). ראיתי גם את הדגם WDR4300 - מה היתרונות שלו?

תודה רבה!

נערך על-ידי Yoav

פורסם

קניתי לפני מספר חודשים את ה- 1043ND v2 ומאוד התאכזבתי.

אחרי הביקורות המשבחות על הדגם הראשון ציפיתי לראוטר יציב עם ביצועים מאוד טובים.

מבחינת עוצמה, הקליטה סבירה, אולי קצת יותר טובה מאשר בדגמים הפשוטים - קומה אחת למעלה אמורה להיות קליטה, אבל אני לא בטוח לגבי קומה נוספת.

האכזבה הגדולה שלי נבעה מבעיות בהורדות כבדות בחיבור אלחוטי (ביטורנט למשל) -

אחרי מספר דק' של ניצול של רוחב הפס האלחוטי, הראוטר מאפס את החיבור ומנתק על הדרך את הקישור האלחוטי (אין השפעה על החיבור החוטי המצוין).

תמיכה בקושחת צד שלישי (OpenWRT וכד') קיימת כרגע רק עבור חיבורי ADSL.

לגבי WDR4300, חפש קצת באינטרנט, נראה שבארץ משווקת מסורסת חומרתית, כדי לא לאפשר שימוש בחלק גדול מתדרי 5GHz, האסורים לשימוש בארץ

פורסם

לא תמצא נתב שישדר באיכות טובה 2 קומות למעלה, ל 1043 יש אנטנות 5DB והוא מהנתבים עם טווח שידור טוב יותר מנתבים אחרים עם אנטנות של 2DB ו 3DB.

הפתרון הוא להוסיף נתב נוסף בקומה העליונה שיחובר בצורה קווית לנתב הראשי ויוגדר כ AP.

פורסם
  • מחבר

אכן נתב שיקלוט היטב בקומה העליונה זה בונוס נחמד ותו לא.

sgsg, אני מבין ממך שה-1043 הוא קצת בעייתי. לגבי ה-

WDR4300, גם אם הוא אכן מסורס חומרתית, מהי איכותו? לא מצאתי ביקורת שמדבר על ביצועיו תחת מאמץ (דווקא נושא שכן מאוד חשוב לי).

עוד נקודה ששכחתי לציין - לראוטר יתחברו בזמן נתון 3 מחשבים (לפחות) בחיבור קווי ועוד 4-5 מכשירים בחיבור אלחוטי, ובפיקים זה יכול להגיע ל-4 בחיבור חוטי וסדר גודל של 8 באלחוטי.

נערך על-ידי Yoav

פורסם

L2TP לא נתמך בו?

מה לגביי לעבור לחיבור ללא חייגן מול הספקית?

פורסם

בשני הנתבים יש תמיכה ב- L2TP.

עדיין לא ראיתי קושחת צד-שלישי שעובדת עם L2TP ומתאימה לדגם החדש.

אני מאמין שחיבור ללא חייגן אמור לעבוד.

לא התנסיתי עם ה-4300, אבל מקריאה ברשת הוא אמור להיות 1043 + 5GHz.

פורסם

כן הוא גם אמור להיות מוצלח.

אבל כמובן שגם יקר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים