פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות?מוצאים עבודה בסוף התואר?
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים יחסית למכללות, בסדר. יחסית לאוניברסיטאות האחרות - פחות נחשב.עבודה כולם יכולים למצוא, תעודה ממוסד טוב משפר פלאים את הסיכויים שלך להיות מזונן לראיונות עבודה. בהמון משרות מדגישים ספציפית את הטכניון, העברית, בן גוריון ות"א.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים שתי האחים שלי עשו תואר ראשון במדמ"ח באוניברסיטת חיפה . ולשתיהם היה ועודנה הצלחה בתחום התעסוקתי . הצלחה לאחר התואר כשורה יותר לכישוריים אישיים .
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר עד כמה חשוב מוסד לימודים בתור התחלה? כי אין לי נסיון בתחום ואני צריך להתקבל לעבודה בתפקיד נורמלי כדי לצבור נסיוןמהתגובה הראשונה נראה שמעסיק יעדיפו סטודנטים מאוניברסיטאות המוכרות אז איפו זה משאיר את השאר מכוון שמדובר על פקולטות גדולות גם בטכניון וגם תל אביבסטודנט עם ממוצע 80+ מחיפה עדיף מבחינת המעסיק על פני סטודנט מטכניון עם ממוצע 70+?האם לדעתכם עדיף ללכת על שיפור פסיכומטרי+בגרות ולנסות להתקבל לטכניון במדעי המחשב? אם מדברים על שיפור ציונים כמה זמן לוקח לשפר בגרות ופסיכומטרי?למה הכוונה בכישורים אישיים? נערך 2014 בספטמבר 711 שנים על-ידי Knopix
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.