עבור לתוכן

מדפסת HP שמדפיסה בשני הצדדים של הדף

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני מוצא את עצמי יותר ויותר מדפיס על שני צידי הדף, כנראה כי אני מתקמצן על דפים.

חשבתי לקנות מדפסת חדשה, ו-HP מציעה שתי מדפסות שעושות לי את העבודה אוטומטית,

ה-980 וה-990. האם כדאי להשקיע בהן ? ההדפסה הדו-צדדית עובדת בהן טוב או שהדפים

נתקעים וחבל להשקיע בזה את הכסף ?

אשמח לתגובות על המדפסות האלה.

תודה.

פורסם

אם אתה משתמש בתכונה ולא יכול בלעדיה, אז שווה להשקיע.

אם לא, תקנה 920, שתעשה את העבודה יופי, ותהפוך את הדפים ידנית. (או שתעשה מוד קטן, שיסדר את זה לך..)

;D

נ.ב.

יפה שאנשים יודעים לגוון עם הצבעים!

פורסם
  • מחבר

אבל האם למישהו יש נסיון עם המדפסות האלה ?

האם המכניזם של ההדפסה הדו-צדדית עובד טוב ולאורך זמן,

או שאחרי כמה חודשים הדפים יתחילו להיתקע ואני אקלל

את המדפסת ?

פורסם

אני בספק..

לדעתי, זהו לא יותר מטריק שיוקי..

פורסם

יש לי מדפסת HP-980CXI והיא מדפסת מעולה חוץ מכמה הסגות שיש לי .

ראשית הוא מגיע עם מדף מיוחד להדפסת דופלקס , הדרייברים של המדפסת מאפשרים להדפיס במגוון רחב של צורות.

אפשר להדפיס 2-4 דפי הדפסה בדף אחד , כמובן משני צידי הדף .

הצד החלש של המדפסות האלו הוא טיב הצבע שמודפס בדפים .

אם אתה מדפיס תמונות צבע (ואני מתכוון תמונות ) עדיף לך לניילן , או לבצע למינציה , ע"מ למנוע דהייה של הצבע .

הצבע מאבד מהעומק שלו , והוא מקבל גוון בהיר מאוד , צבעים כהים נעלמים .

חוצמזה מדפסת מעולה וקניתי אותה במחיר שהיום יהיה קשה למצא .

פורסם

אני לא מסכים איתך.... יש לי 990 שמדפיסה בדיוק כמו 980 והצבע לא הולך לאיבוד (אני מדבר על נייר פוטו). בנייר רגיל אם אתה רוצה תוצאות מצויינות אתה בוחר בהדפסה BEST. יש עוד דבר מאוד טוב בהן, זוכרים בטח שבמדפסות הישנות 690C וכל זה תמיד הצבע השחור היה נמרח וזה ואי אפשר היה מה לעשות? למדפסות האלה יש מנגנון מיוחד שמנקה את המיכליות וזה באמת עובד! אומנם כבר שנה וחצי שלי איתה ורק פעם אחת הייתי צריך לעשות את זה... (וזה לא שלפני זה זה היה ממש גרוע......)

בקשר לזה שמדפיס משני צדדים: פעם אחת לא קרא לי שהדף נתקע, ותמיד זה עבר בהצלחה. אתה רק צריך להתקין לה את המתקן מאחורה (שמאפשר לעשות הדפסה משני צידי הדף) וזהו.....

פורסם

אני לא מסכים איתך.... יש לי 990 שמדפיסה בדיוק כמו 980 והצבע לא הולך לאיבוד (אני מדבר על נייר פוטו). בנייר רגיל אם אתה רוצה תוצאות מצויינות אתה בוחר בהדפסה BEST. יש עוד דבר מאוד טוב בהן, זוכרים בטח שבמדפסות הישנות 690C וכל זה תמיד הצבע השחור היה נמרח וזה ואי אפשר היה מה לעשות? למדפסות האלה יש מנגנון מיוחד שמנקה את המיכליות וזה באמת עובד! אומנם כבר שנה וחצי שלי איתה ורק פעם אחת הייתי צריך לעשות את זה... (וזה לא שלפני זה זה היה ממש גרוע......)

בקשר לזה שמדפיס משני צדדים: פעם אחת לא קרא לי שהדף נתקע, ותמיד זה עבר בהצלחה. אתה רק צריך להתקין לה את המתקן מאחורה (שמאפשר לעשות הדפסה משני צידי הדף) וזהו.....

האמת היא שאני מאשים גם את האקלים שאני חיי בו (באר שבע בדיוק מול רוחות הדרום ) .אבל התופעה יידועה גם בהדפסות על נייר פוטו .

פורסם
  • מחבר

תודה חברה'.

ה-980 מגיעה עם המתקן של ההדפסה הדו-צדדית, או שצריך לקנות בנפרד ?

קשה להתקין אותו ?

פורסם

יותר נכון - Hp-980CXI והוא מגיע עם המתקן , ולשאלתך השנייה : קל מאוד לחבר אותו , לפתוח מאחור מכסה , להוריד את הכיסוי האחורי וחיבור המתקן .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם
האמת היא שאני מאשים גם את האקלים שאני חיי בו (באר שבע בדיוק מול רוחות הדרום ) .אבל התופעה יידועה גם בהדפסות על נייר פוטו .

No Way !

פורסם

מי שחיי באקלים כזה צריך לקנות אפסון/קנון (החדשות נשמעות ממש מבטיחות)... (ושמעתי שגם אפסון בכלל לא מאכזבת עם 6 צבעיות ורזולוציה 2880*720.....)

פורסם

נו טוב , אין חכם כבעל ניסיון !

פורסם

הדיו שלהן בא כבר דיי יבש והטיפות הרבה יותר קטנות...

:)

פורסם

כל שנשאר לי הוא להצטרף לשבחים על המדפסת. לי אישית יש את ה970, שהיא דגם שכבר אינו נמכר, אבל היא מעולה - גם איכות התמונה, גם מהירות ההדפסה (בDraft מקבלים מהירות מדהימה, בלי כמעט לאבד את האיכות), גם הדפסה על שני צדדים (פטנט מדהים) - בקיצור - אחלה מדפסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים