עבור לתוכן

הרחבת האינטרנט של הוט ליחידה נפרדת בבית

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב

פורסם

תנאי הסביבה מאד קריטיים כך שלא ניתן לתת תשובה רצינית בעניין.

הפתרון האמין היחיד שקיים זה כבל רשת בין הנתב ליחידה השניה והתקנת נתב/אקסספוינט ביחידה השניה.

אם לא מדובר במוצר עילי, אין צורך להביא מחו"ל, יש בארץ יופי של מכשירים בטווח של 150-300 ש"ח ואין טעם לעשות את המאמץ ולהביא אותם מחו"ל באופן מיוחד.

פורסם

אם אתה נמצא בארה"ב אז במחיר של 300 שקל תוכל למצוא מוצרים שעולים בישראל 500 שקל.

פורסם

האם מערכת החשמל משותפת?

אם כן, אפשר לנסות רשת על גבי תשתית החשמל. אצלי בבית זה עובד מספיק טוב בשביל לנגן סרטי FHD על הסטרימר בסלון.

פורסם

במידה ואתה רוצה לשמור על המהירות המקסימלית באופן יציב הכי טוב להעביר כבל רשת.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על העזרה של כולם. אני חושב שהעברת כבל רשת יהיה סיפור מורכב מדי לכן אני צריך להסתפק באופציות האחרות. האופציה הבאה בטיבה היא להשתמש ברשת החשמל? ליחידות יש אותה רשת חשמל

פורסם

שווה לנסות.

פורסם

אכן שווה לנסות, במידה ויעבוד חסכת המון כאב ראש.

אופציה נוספת היא מתאמי HPNA שניתן להעביר דרכם את רשת האינטרנט במידה והתשתית של הטלפון משתי הבתים מגיעה לאותו ארון תקשורת ו/או לארון של בזק.

פורסם

שים לב שאם יש שעון חשמל בין היחידות, הרשת לא תעבור דרכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים