עבור לתוכן

בעיה ניתוקים באינטרנט הוט

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים התקנה הוט אינטרנט בלבד לא כבלים טלויזיה וטלויזיה. 100 מגה הוט גם מעדכן בזק בינלאומי.

לאחרונה אני חווה ניתוקים רבים באינטנרט.

כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב הבעיה נפתרת(עד שחוזרת שוב כעבור כמה שעות). יש לי 2 רשתות מובנה ללוח אם ASUS ולהעביר רשת שניה או ראשון אותו דבר בעיות

איך אני יכול לדעת אם מקור הבעיה בראוטר הוטבוקס 2 חדש

אפילו דיברתי עם בזק בינלאומי. אין להם בעיות ניתוקים אפילו בדקו בקרה כמשהו לא ראו ניתוקים. גם אותו הוט לא מצאו התקלה...

לא מצאתי התקלה כרטיסי רשתות שלי

אפילו התקנתי דרייבר מחדש של רשת.. לא עוזר

אני מחובר עם קווית הוט

ממש סיוט!!

גם לכם קורה זה?

פורסם

בעייה מעצבנת . לאחרונה הרבה מלקוחות בזק בינלאומי מתלוננים על ניתוקים ואיטיות בטעינת אתרים .

פורסם
  • מחבר

אם יש תוכנה בדיקה רשת התקלה או משהו כמו CMD ?

פורסם
בעייה מעצבנת . לאחרונה הרבה מלקוחות בזק בינלאומי מתלוננים על ניתוקים ואיטיות בטעינת אתרים .

מצטרף, אני לקוח שלהם כבר 10 שנים ואף פעם לא היו לי בעיות עד החודש-חודשיים האחרונים.

יש לי ניתוקים לסירוגין והמון פינג גבוהה

נערך על-ידי Radioheadz

פורסם

התחילו לי בעיות אצל בזק בינלאומי בזמן האחרון, לפני כמה ימים לא קיבלתי IP כי הHOTBOX לא התחבר לספק לאיזה יומיים בגלל בעיה אצל בזב"ל.

נזכרתי שלפני שבוע וחצי ניידתי ללהוט מובייל ומגיע לי את הוט נט בחינם, התקשרתי אליהם ועשו לי שיוך לספק HOTNET תוך מס' דקות, כרגע אין שום טענות והכל מצויין.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אצלי אותם ניתוקים מופיעים.. אי אפשר לשחק משחק רשץ כמו שצריך... פתאום יש ניתוק ל5 דק והאינטרנט חוזר...

הוטבוקס ו014

- - - תגובה אוחדה: - - -

אצלי אותם ניתוקים מופיעים.. אי אפשר לשחק משחק רשץ כמו שצריך... פתאום יש ניתוק ל5 דק והאינטרנט חוזר...

הוטבוקס ו014

- - - תגובה אוחדה: - - -

הוטבוקס ו014

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים