פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלקלמרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימניםאשמח לקבל עזרה
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים כשאתה לוחץ שיפט+מספר אתה מקבל סימן אחר ?נגיד במקום שיפט+3 = #, אתה מקבל £ ?איזה מע' הפעלה יש לך ?
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר כשאתה לוחץ שיפט+מספר אתה מקבל סימן אחר ?נגיד במקום שיפט+3 = #, אתה מקבל £ ?איזה מע' הפעלה יש לך ?לא זה פשוט לא רושם כלום שמתי לב שזה גם קורה עם חלק מהאותיות ולא רק חלק מהסמפרים יש מקשים שעובדים עם השיפט ויש כאלה שלאהשיפט מגיב אליהם רק עם אני לוחץ רק על שני המקשים ביחד ועוזב מהר ביחד ולא משאיר את השיפט לחוץ בזמן שאני לוחץ עליהם נערך 2014 בספטמבר 411 שנים על-ידי iCanKnow
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר נשמע כמו קצר במקלדת. ניסית עם מקלדת אחרת?מה עם מצב בטוח?למרות שהמקשים עובדים בנפרד?
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים אולי אחד המקשים תקוע.תלחץ על כולם טוב טוב כמה פעמים.נסה לפתוח ולנקות אם אפשר.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים איזה מקלדות מוגדרת לך בלוח הבקרה ?תעלה תמונה לפורום. נערך 2014 בספטמבר 511 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים מחבר אולי אחד המקשים תקוע.תלחץ על כולם טוב טוב כמה פעמים. נסה לפתוח ולנקות אם אפשר. המקשים עובדים בנפרד אז זה לא בעיה במקשים איזה מקלדות מוגדרת לך בלוח הבקרה ?תעלה תמונה לפורום. ומזאת אומרת איזה מקלדות מוגדרות לי בלוח בקרה? http://up411.siz.co.il/up1/5amjjnjzmjjn.png' alt='5amjjnjzmjjn.png'>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.