עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 8K למשחקים ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 8K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים תכני HD ותכנות בהמשך

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4 METRO DEAD RISING וכו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" על FHD כרגע בעתיד מתוכנן קנייה של מסך טלוויזיה של 4K

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני עד כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ספציפית... אבל אשמח לקבל משתי מקומות שאחד מהם זה באילת אני פשוט הולך להתגורר שם חודש אז זה גם אופציה לקנות משם

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד שבוע הבא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעוניין במארז FULL TOWER, ורק כרטיס מסך של NVIDIA

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

חנויות המחשבים היחידות שיש באילת זה KSP ו IVORY.. לא ניתן להזמין מהן אלא רק מה שקיים בסניף. ואת האמת עדיף לך לקנות משם בכל מקרה אם אתה הולך לשמה לתקופה אז אתה גם תוכל לפעמים לחכות ולשאול שמה אם יהיו החלקים בתקופה שלך שמה. צורב תיקח מהמחשב הישן חבל על הכסף הזה. יש לך פה אחלה מפרט שיתן מענה לכל צריכך.. אפשר לדעת למה אתה מתנגד לכרטיסי מסך של AMD?

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz CL9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 Ti 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 850W 80+ Bronze M12II-850 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 750D Full Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 7886 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

^זה שהתקציב גבוה לא אומר שצריך לנצל אותו, למרות שפותח הדיון ביקש.

כרטיס המסך אינו משתלם כלל כאשר ממש בקרוב תצא סדרת הכרטיסים החדשה של NVIDIA, החוכמה היא לקנות כרטיס חזק ומשתלם ולא את הכרטיס החזק ביותר באותו דור. בנוסף הכרטיס בעל קירור סטוק.

ספק הכוח מוגזם, הייתי מעדיף לקחת ספק בעל כמות קטנה יותר של וואטים אך איכותי יותר עם נצילות גבוהה יותר.

פותח הדיון, קח בחשבון שהחלקים בסניפי אילת לא תמיד זמינים במלאי, אתה מגיע ורוכש לפי המלאי הזמין בחנות.

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz CL9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 650W 80+ Gold S12G-650 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 750D Full Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 7098 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר

היה לי במחשב הקודם את ה7970 של SAPHIRE סבלתי ממנו קשות בגלל שהיה לי שתי מסכים אמרו לי שזה מחלה של AMD אז אני מתרחק מהם...

יש לי שאלה לא עדיף לי לקחת כונן היברידי כבר?

פורסם

שטויות במיץ.

פורסם
  • מחבר

מה שטויות במיץ?

פורסם
היה לי במחשב הקודם את ה7970 של SAPHIRE סבלתי ממנו קשות בגלל שהיה לי שתי מסכים אמרו לי שזה מחלה של AMD

היו לי שלושה 7970 במהלך השנתיים האחרונות, לא עשו שום בעיות על שלושה מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים