עבור לתוכן

Noctua NF A14 industrialPPC 3000 PWM

Featured Replies

פורסם

אני רואה שכבר יש בחנויות שכחתי מזה

כנראה אני קונה לי אחד ושם אותו בתור פליטה של אוויר מהמארז אחורה

אהבתי את הסרטון בעיקר את הסוף

http://youtu.be/Ig976PGMDpI

כנראה רוב הזמן נעבוד איתו בחצי סלד ורק שנרצה להוציא אוויר נקפיץ למהירות מירבית לכמה רגעים

קצת מצחיק אבל להוציא 130 שקל על מאוורר :\

פורסם

כמובן שביצועים המאוורר האלה מצוינים, אבל אף פעם לא הבנתי את ההיגיון בלקנות מאוורר עם עוצמה מטורפת ולנצל רק חצי ממנו, אצלי במערכת יש 10 GT 1850 וזה מספיק, לקנות כאלה של 3000 ולהעלות אותם למהירות הזאת פעם בשנה זה פשוט מיותר לדעתי.

פורסם

זה יותר מביצועים.

המאוורר הזה עמיד במים בתקן IP67, יש לו חמש שנים אחריות.

אני משתמש במאווררי 2000 סל"ד של נויזבלוקר על 800 רוב הזמן.

אבל שמגיע צורך (נגיד, סשן אוברקלוק סוער או סתם יום קיץ חם) הם יכולים לפמפם הרבה מאוד אוויר דרך הרדיאטור הצפוף שאני משתמש בו (GTS360)

פורסם

ברור לי, אני פשוט "התייאשתי" וכלל המאווררים עובדים על RPM מקסימלי :biglaugh:

פורסם

:D

באמת אחד היתרונות במאווררי PWM, קל לאגד הרבה מהם על ערוץ אחד של שליטה בלי להתעסק בכלל עם עומס חשמלי על כל ערוץ, שכן השליטה לא ברמת המתח.

אם המאווררים שלך PWM, קנה מפצל אחד \ שניים \ שלושה \ יותר של סוויפטק, הם קסומים.

ואם ב-PWM עסקינן, שמתי לב שקנית מעבד חדש, תתחדש. קנה לוח של אסוס אם אתה רוצה שליטה נורמלית PWM על כל המחברים בלוח.

בלוח ה-MSI שלי כל המחברים של המאווררים על הלוח חוץ מCPU_FAN מגיעים עם פין רביעי "ליופי" ולא באמת שולטים PWM, סתם מרקטינג. אני לא יודע איך זה ב-X99 אבל...כדי להיות בטוח, Fan expert של אסוס נותן לך לבחור איזה סוג שליטה לכל מחבר, DC או PWM.

פורסם

ומאוורר עמיד למים זה נטו לתעשיה אין ממש מה לעשות אם זה בבית...לגבי PWM אף פעם לא אהבתי את זה אל תשאל, אני עובד עם בקר (-:

פורסם

אולד פאשן :cool2:

אני פשוט לא אוהב דברים שיוצאים לי ממפרצי ה-5.25 (או הקיום של מפרצים כאלה בכלל)

וזה נחמד שאפשר לעשות שהכל יהיה תוכנתי ומוגדר עם פרופילים ככה שאני לא צריך להתעסק, זה מאפשר שליטה מתקדמת ונוחה יותר.

בנוסף לכך שמאווררי PWM בדרך כלל יותר גמישים מבחינת RPM ורעש.

פורסם
ומאוורר עמיד למים זה נטו לתעשיה אין ממש מה לעשות אם זה בבית...לגבי PWM אף פעם לא אהבתי את זה אל תשאל, אני עובד עם בקר (-:

למה? דווקא waterproof של הרכיב הזה הוא גאוני הכי קל לנקות אותם ככה..

פורסם

^ אני לא חושב שיש צורך אי פעם לנקות מאוורר של מחשב בעזרת מים, ניראה לי מוגזם ומיותר.

המאווררים האלה יותר מתאימים לשרתים\מחשבים תעשייתים.

אני לא רואה צורך במחשב ביתי עם מאווררים שפועלים על 3000 סל"ד, זה רעש בלתי נסבל.

זה יכול להיות נחמד עם אתה חובב OC ובא לך לשבור שיא אישי או משהו כזה.

פורסם

מסכים איתך לגמרי גם אני לא רואה צורך והרעש הוא איום.

מה שכן לי יוצא פעם ב.. לנקות את המאווררים ונראה לי יעיל ביותר אם הייתי יכול לטבול אותם במים להוציא והכל חדש. רק התכונה הזו מגניבה ושימושית בעיניי.

פורסם

בהחלט מבורך, אבל לא על חשבון עלות.

אני מניח שהפיצ'ר הזה מייקר את המאוורר, כי המחיר שלהם מטורף וקשה לי להאמין שהסיבה היא רק המהירות.

כמובן שיש עוד גורמים, כמו חומר המוצר, עמידות לאורך זמן.

אבל כמו שציינתי, אני בהחלט מברך את הפיצ'ר של עמידות במים, כל עוד זה לא גורם ישיר לעלות המוצר, כי אפשר לחיות בלי זה :-)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש איזה מקום לכתוב ל KSP ? כמו עמוד פייסבוק או משהו ?

המאוורר הזה בדיוק חסר במלאי ואני רוצה לבקש מהם באיזה מקום להביא עוד

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הזמנתי שניים כאלו יגיעו מתישהו שבוע הבא

תאחלס אני לא צריך אותם המחשב שלי קריר אבל בשביל הכיף נראה מוצר איכות שיחזיק לשנים ונהנה ממנו

נשים אחד מאחורה זורק אוויר מהמארז

והשני עדיין אפילו לא יודע מה נעשה איתו

אולי נשים אותו איכשהו מקדימה ליצור מנהרת רוח בכל המארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים