עבור לתוכן

HoT, מה שחם זה רק העצבים

Featured Replies

פורסם

יש לי רק 3 מילים: YES, YES YES.

פורסם

בהחלט מאמר צודק!

עוד 14 יום אני עובר לYES (היתחייבות)..

פורסם

צודקים לגמרי לי יש את שניהם וYES הרבה הרבה יותר שבים אני מחזיק את הכבלים רק בגלל גיא ויצפאן ששניהם גדולים מהחיים AXN שפעם היה סיבה טובה בעצמו להשאר בכבלים התחיל עונה "חדשה" חדשה עאלק יש שם תוכניות עכשיו שאמא שלי אומרת ששהיא הייתה בת 5 היא ראתה את הפרקים האחרונים של זה נו באמת איפה "אנדרומדה ", 7 DAYS כול התוכניות השוות הלכו והשאירו אותו עם עונת החורף של ביפ (שהיא אגב מעולה אבל זה רק איזה שעתיים וכול שאר היום שידורים חוזרים)

לעומת זאת בYES משקיעים בלקוח למשל סתם ככה אני בא פותח YES 4 אני רואה מהיר ועצבני (שלפני לא הרבה זמן שידרו אותו בכבלים בתור "ה" סרט שלהם) ואם כבר מדברים גם התוכנה של הממיר של YES הרבה יותר טובה של הכבלים רוב הזמן לא עובדת

קיצר נבלות פשוט נבלות חברה שפעם הייתה ממש טובה הפכה לחברה בין הגרועות בארץ השירות של "פלאפון" כבר הרבה יותר טוב (למרות שאין כמו אורנג)

פורסם

היה לי כבלים עכשיו אני ביס סוף סוף אני יכול לזפזפ כמו שצריך.

בגלל הכבלים הפסדתי הרבה גולים כאשר רציתי לעבור שנייה לערוץ ומהר לחזור למשחק שראיתי זה לקח הרבה הרבה זמן(כמה גולים הפסדתי :'().

כמה סרטים מחורבנים ראיתי בכבלים זה לא יאומן וכן גם אמא שלי ראתה מקגיוור וצוות לעניין שהיא הייתה קטנה אתה לא לבד גבר.

בקיצור כמו שמישהו אמר לא מזמן אם זה חם תעשו פווווווווווווווווווווווווווווווו

פורסם

אחרי שהייתי ביס ועברתי לכבלים

אני מבין איזה טעות ההורים שלי עשו

אין בכלל מה להשוות

פורסם

הכבלים מחקו לי את החיים !

אני כבר לא יכול לצאת מהבית , יש לי בוהן בגודל בניין מרוב הלחיצות מזל שהכשיו יש יס ;D (הכל בציניות)

פורסם

הכבלים מחקו לי את החיים !

אני כבר לא יכול לצאת מהבית , יש לי בוהן בגודל בניין מרוב הלחיצות מזל שהכשיו יש יס ;D (הכל בציניות)

"בוהן" זה לא במקרה האצבע הכי שמנה וגדולה בכף רגל?

איך לעזעזל אתה יכול להשתמש בבוהן עם כפתורים הפיצפונים בשלט של יס? :o

בכל מקרה, אין ויכוח על איכות הכבלים לאומת יס.

יס יותר מהירים(זיפזופ), כללי הממיר שלהם יותר טוב ונוח, בעלי תוכן מגוון ורב יותר, עם הרבה ערוצים איכותיים בלעדיים שלהם, ואם אני לא טועה הם מתכונים להביא תוכן שעובד בסראונד(עם ממירים חדשים).

פורסם

איזה באסה , האינטרנט שלי מחובר עם הכבלים דרך מת"ב .

תגידו , אם אני מנתק את האינטרנט כבלים דרך מתב ונגיד אני יעבור לאינטרנט כבלים דרך חברה אחרת - יהיה לי שימוש עדיין בכבל של הכבלים שיש לי?

פורסם

אינטרנט מכבלים זה כמו שזה נשמע אינטרנט על כבלים אבל אני לא חושב שיש בעיה אם אינטרנט כבלים הוא מצויין הבעיה היא אם הכבלים(טלוויזיה)

פורסם

יש לי YES ואינטרנט בכבלים...חח, איזה שילוב...אבל אפשרי בהחלט.

קטע מצחיק הוא שכשעברתי דירה אז הטכנאי של YES והטכנאי של ערוצי זהב באו באותו זמן...ואז הסתבר שלטכנאי של YES יש בבית ערוצי זהב ולטכנאי של ערוצי זהב יש בבית YES, חחח ;D

בכל אופן, על האיכות אי אפשר בכלל להתווכח, הייתה תקופה שהיה לי כבלים, וממש סבלתי מהתוכן הגרוע (איך הם מעיזים לקחת 40 ש"ח על חבילת הסרטים כשכל הזמן יש סרטי רקב)... והממיר הזה של תומסון בכלל על הפנים...

איזה ממיר מעולה זה הממיר הקטן החדש של יס הא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים