עבור לתוכן

בירור הגעה לארץ של מארז תקציבי (NZXT S340 )

Featured Replies

פורסם

לפי מה שנציג שלהם אמר ב REDDIT הסטוק הראשון אמור לצאת עוד שבוע שבועיים, כנראה שכולו הוזמן מראש/יגיע לארה"ב.

אני לא זוכר כמה זמן עבר עד שה H440 הגיע לארץ אבל זה לא היה כל כך הרבה, לפי המחירים של המארזים האחרים שיש להם ב 70$ כנראה שהוא יעלה 350-400 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

היות ואין מכס על פריטים שערכם הוא 70 דולר (מחיר המחירון באתר שלהם), המחיר הסופי ליבוא לארץ לא צריך להיות זול יותר?

מחיר של עד 320 ש"ח יהיה מחיר הוגן.

פורסם

על מארזים בכל מקרה אמור להיות רק מע"מ. תזכור אבל שאתה צריך להוסיף גם עלויות משלוח, רווחים של יבואן, רווחים של החנות וחברות שילוח פנימיות. שוב זה גם רק הערכה שלי, נראה מחיר הגיוני לדעתי. יש חברות שהמחיר שלהן בארץ תחרותי יותר כמו ANTEC ו COOLER MASTER אבל זה לא הופך את המחיר של NZXT למוגזם.

משלוח של מארז בדרך כלל יקר, זה מוצר יחסית גדול וכבד, דורש הרב הרבה ריפוד בדרך ומומלץ לא לבחור בשילוח זול...בגלל זה יבוא עצמי יכול להיות בעייתי.

דרך אגב ה H440 הגיע לארץ בערך חודש אחרי שהוא הגיע לאנגליה.

פורסם
  • מחבר

נקווה שהיה למארז ״מחיר מנצח״.

זה יכול להיות שובר שוק.

פורסם

המחיר שלו הוא 69$, מבחינתי זה מנצח. ממתין בשקיקה לקבל אותו.

פורסם
  • מחבר

ליאור,

שאתה כותב "

ממתין בשקיקה לקבל אותו."

הכוונה שלך לקבל אותו על מנת לכתוב עליו ביקורת באתר?

פורסם

אבל אם יש להם מארז טוב למה לשים עליו חלון?! בשביל היופי? החלון ב100% מהמקרים מפחית את בידוד הרעש על חשבון "תראו איזה מחשב מגניב יש לי"

פורסם
  • מחבר

המארז הזה לדעתי לא מיועד לאנשים שהעדיפות שלהם היא שקט.

מהצפייה בתמונות באתר שלהם או בפירוט המוצר,

אני לא רואה שקיים בו חומר מבודד כלשהו.

פורסם

זה מארז מסדר סורס, לא אמור להיות עם תוספות מיוחדות לשקט, שיש להם מארז שקט באותו מחיר אבל הוא לא משהו, במחירים האלה רק ל CM יש מארזים שקטים טובים וגם אז עדיף להוסיף ל H440/DEFINE R4.

חבל רק שהם לא הוסיפו עוד כמה מילימטרים לרוחב של המארז, הגוף קירור למעבד מוגבל ל 161 מ"מ בהשוואה ל 170 מ"מ ב GX700/900. ה D15, U14S ועוד כמה גופי קירור מצויינים לא יוכלו להיכנס למארז הזה (וכל מה שחסר זה פאקינג 4 מ"מ)...

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שיגדילו אותו ב rev.2 ?

פורסם

לא זכור לי שהם עשו דברים כאלה בעבר, 160מ"מ זה מספיק לרוב גופי הקירור וכנראה שזה ניסיון לדחוף אנשים לקנות קירור מים במקום קירור אויר יקר (כי הרבה אנשים יקנו את הקירור מים שלהם בשביל שזה יהיה תואם).

פורסם
  • מחבר

אגב שמתי לב,

שבארץ לא ניתנת אחריות למארזי NZXT , בעוד באתר היצרן כתוב שנתיים אחריות למארז,

אין לזה משמעות כספית שבאה לידי ביטוי, ממש עצוב.

פורסם
  • מחבר

תמונות ראשונות של המארז שהעלאה משתמש : http://imgur.com/a/xiL7c#0YqQEJc

(המקור reddit)

פורסם

סרטון ראשון, שלחו לה prototype אז יכולים להיות כמה שינויים קטנים (לרגע חשבתי שצריך לבור את הכיסויי PCI אבל אז היא אמרה שבמוצר הסופי יש נשלפים בצבע שחור)

מוזר שבחרו לשלוח לה ולא לגדולים יותר, זה לא שאף אחד לא יודע מי היא (בעבר הייתה ב NEWEGG) אבל בכל זאת...בדרך כלל LINUS, OC3D ו HWC ראשונים (ולמוצרים של CORSAIR גם לורן מ TastyPCTV כי הם הספונסר שלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים