פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים היי,מישהו יודע להעריך מתי המארז התקציבי הזה יעשה עלייה? http://www.nzxt.com/product/detail/151-s340-mid-tower-atx-case.html נערך 2014 בספטמבר 311 שנים על-ידי shimonta
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים לפי מה שנציג שלהם אמר ב REDDIT הסטוק הראשון אמור לצאת עוד שבוע שבועיים, כנראה שכולו הוזמן מראש/יגיע לארה"ב.אני לא זוכר כמה זמן עבר עד שה H440 הגיע לארץ אבל זה לא היה כל כך הרבה, לפי המחירים של המארזים האחרים שיש להם ב 70$ כנראה שהוא יעלה 350-400 שקל.
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים מחבר תודה על התשובה, היות ואין מכס על פריטים שערכם הוא 70 דולר (מחיר המחירון באתר שלהם), המחיר הסופי ליבוא לארץ לא צריך להיות זול יותר? מחיר של עד 320 ש"ח יהיה מחיר הוגן.
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים על מארזים בכל מקרה אמור להיות רק מע"מ. תזכור אבל שאתה צריך להוסיף גם עלויות משלוח, רווחים של יבואן, רווחים של החנות וחברות שילוח פנימיות. שוב זה גם רק הערכה שלי, נראה מחיר הגיוני לדעתי. יש חברות שהמחיר שלהן בארץ תחרותי יותר כמו ANTEC ו COOLER MASTER אבל זה לא הופך את המחיר של NZXT למוגזם.משלוח של מארז בדרך כלל יקר, זה מוצר יחסית גדול וכבד, דורש הרב הרבה ריפוד בדרך ומומלץ לא לבחור בשילוח זול...בגלל זה יבוא עצמי יכול להיות בעייתי.דרך אגב ה H440 הגיע לארץ בערך חודש אחרי שהוא הגיע לאנגליה. נערך 2014 בספטמבר 311 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר ליאור, שאתה כותב "ממתין בשקיקה לקבל אותו."הכוונה שלך לקבל אותו על מנת לכתוב עליו ביקורת באתר?
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים אבל אם יש להם מארז טוב למה לשים עליו חלון?! בשביל היופי? החלון ב100% מהמקרים מפחית את בידוד הרעש על חשבון "תראו איזה מחשב מגניב יש לי"
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר המארז הזה לדעתי לא מיועד לאנשים שהעדיפות שלהם היא שקט. מהצפייה בתמונות באתר שלהם או בפירוט המוצר, אני לא רואה שקיים בו חומר מבודד כלשהו.
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים זה מארז מסדר סורס, לא אמור להיות עם תוספות מיוחדות לשקט, שיש להם מארז שקט באותו מחיר אבל הוא לא משהו, במחירים האלה רק ל CM יש מארזים שקטים טובים וגם אז עדיף להוסיף ל H440/DEFINE R4.חבל רק שהם לא הוסיפו עוד כמה מילימטרים לרוחב של המארז, הגוף קירור למעבד מוגבל ל 161 מ"מ בהשוואה ל 170 מ"מ ב GX700/900. ה D15, U14S ועוד כמה גופי קירור מצויינים לא יוכלו להיכנס למארז הזה (וכל מה שחסר זה פאקינג 4 מ"מ)... נערך 2014 בספטמבר 411 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים לא זכור לי שהם עשו דברים כאלה בעבר, 160מ"מ זה מספיק לרוב גופי הקירור וכנראה שזה ניסיון לדחוף אנשים לקנות קירור מים במקום קירור אויר יקר (כי הרבה אנשים יקנו את הקירור מים שלהם בשביל שזה יהיה תואם).
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר אגב שמתי לב, שבארץ לא ניתנת אחריות למארזי NZXT , בעוד באתר היצרן כתוב שנתיים אחריות למארז, אין לזה משמעות כספית שבאה לידי ביטוי, ממש עצוב. נערך 2014 בספטמבר 711 שנים על-ידי shimonta
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים מחבר תמונות ראשונות של המארז שהעלאה משתמש : http://imgur.com/a/xiL7c#0YqQEJc (המקור reddit) נערך 2014 בספטמבר 1011 שנים על-ידי shimonta
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים סרטון ראשון, שלחו לה prototype אז יכולים להיות כמה שינויים קטנים (לרגע חשבתי שצריך לבור את הכיסויי PCI אבל אז היא אמרה שבמוצר הסופי יש נשלפים בצבע שחור) מוזר שבחרו לשלוח לה ולא לגדולים יותר, זה לא שאף אחד לא יודע מי היא (בעבר הייתה ב NEWEGG) אבל בכל זאת...בדרך כלל LINUS, OC3D ו HWC ראשונים (ולמוצרים של CORSAIR גם לורן מ TastyPCTV כי הם הספונסר שלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.