עבור לתוכן

מפרט ל HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי שתבדקו מפרט ל HTPC שבניתי (האם הכל משתלב טוב)

דרישות של צפייה ב תוכן HD, גלישה וכד' (לא משחקים ולא עבודה)

חיבור לרסיבר. יעמוד בסלון ליד הטלוויזיה

מעבד

i3 4340 (HD6400 graphics) LGA 1150

לוח אם

Gigabyte H97N WiFi

מארז

Silverstone Milo ML03

כונן ל OS

SamsungSSD 128GB 840 Evo 2.5 inch Sata3

כונן לשמירת מדיה (מה יותר מומלץ?)

WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM

Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas

WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower

זיכרון RAM(מה מומלץ, 8GB או ש 4GB מספיק מעל ומעבר לדרישות שלי)

אני צריף מהירות של 1600 וחברה טובה

ספק(גם כאן עזרה בבקשה)

Seasonic 350WSS-350BS 80mm

Seasonic X-400FL400W Active PFC Passive

התקציב בערך 3K

תודה

פורסם

הערות כלליות:

- גם מעבד כמו i3-4150/4160 יהיה מעולה וכולל ליבה גראפית מספיק חזקה להרצת תכנים ב-HD.

- המארז הזה תומך גם בלוחות מיקרו-ATX ולא רק מיני-ITX כפי שבחרת. לכן, אתה יכול לקחת לוח זול משמעותית כמו H81-HD3 של ג'יגבייט (כמובן בדוק שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לך), ואם אתה צריך גם wifi - קנה כרטיס פנימי או כ-USB בכמה עשרות שקלים בנפרד.

- מבחינת כונן הקשיח, הייתי לוקח אחד סטנדרטי 2-3 של סיגייט. אתה לא אמור לשמוע אותו גם ככה. אם יש תקתוקים - זה בעיה נפוצה בכוננים שלא תקפה לסוג מסויים.

- אם אתה תשתמש במחשב רק למדיה - 4 ג'יגה בהחלט יספיקו לך. בחר את הזיכרון הזול ביותר מחברה מוכרת - זה משתנה מחנות לחנות.

- ספק הכח הראשון לא הייתי לוקח בגלל מאוורר 8 ס"מ ולא 12 (נחשב למעט רועש יותר), הספק השני לא מפיק שום רעש כי הוא פאסיבי ללא מאוורר, אך יקר יותר. יש לך ספקים באמצע כמו סיסוניק 350 או 400 וואט מסדרת ET או ECO או 430W מסדרת S12II - יחסית שקטים ולא יקרים.

- המארז לא כולל שום מאוורר עליו (תשאל בחנות בכל מקרה). במידה ולא, עדיף לך להוסיף לפחות מאוורר אחד לזרימת אויר מינימאלית. מאוורר 8 ס"מ הוא היחידי שיכנס, אז עדיף לקחת אחד שנחשב לשקט, שאל בחנות - גם זה משתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים