פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה:Athlon XP 2500+(512k 333)Samsung 256MB 400 DDRWD 60GB ATA 8MBSamsung 52 x 32 x 52 (bulk)ATX MIDI 400W usb,p.stab.volcano 12אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים.ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר.ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מנין לך שהלוחות של ABIT נהרסים מהר? זוהי שטות מוחלטת.מה התקציב המקסימלי? יש צורך ב-FIREWIRE/RAID?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר כי ראיתי הודעה של מישהו בפורום הזה שהכרטיסים האלה נהרסים מהר והוא מדבר מניסיון הוא אמר אז סמכתי על המילה שלו.ואין צורך ב-FIREWIRE או בכל דבר אחר.הדבר היחידי הנוסף שאני רוצה שיהיה על לוח האם זה כרטיס רשת אם אפשר וזהואני בסך הכל משחק על המחשב ולא משתמש בתוכנות שצריכות משהו מיוחד.גם אם אפשר שלוח האם יהיה בלי כרטיס מסך מובנה כי אז הוא יהיה יקר יותרוהעלות: עד 440 ש"ח (עוד קצת לא יזיק לי).
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים בבקשה נא לא ללכלך על אביט יש הרבה כבוד ואמינות ללוחות שלהם והם לא נהרסים מהר ועוד יותר טובים לoc .אני ל2500+ העתיד-קרובי שלי לוקח או את הNF7-SL שהוא בעדיפות ראשונה או הAN7 אבל אם אתה מדבר פה בתקציבים אז אSL יתלבש לך כמו שצריך כי יש בו לאן כמו שאתה רוצה.אם אתה רוצה עוד מידע עליו תבדוק באתר של אביט או חפש בגוגל עם השם של הדגם.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני אישית לא נתקלתי בבעיה ספציפית עם הלוחות של ABIT ועבדתי עם מס' דגמים של החברה. במידה והינך מתעקש על לוח אחר, הייתי ממליץ על ה-Gigabyte GA-7N400-L1 או Epox 8RDA3I. במידה וניתן להוסיף כ-30-40 ש"ח תוכל לקחת את ה-Epox 8RDA+ אשר מגיע עם כרטיס קול מובנה מעולה (SOUNDSTORM) בניגוד לשאר אשר מגיעים עם כרטיס קול בינוני.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים שלא יהיו לכם ספקות, גם לNF7-SL יש כרטיס קול soundstorm אחרי הכל זה אנפורס 2 ככה שתכלס - אותו כרטיס תחת שם אחר, מכאן זה כבר שאלה של העדפות אישיות או כלכליות.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר כמו שאמרתי אני רק ראיתי הודעה שבה רשום שהלוחות של ABIT לא שווים, אני לא טענתי את זה רק אמרתי שראיתי את זה כתוב באתר.אבל אתם אומרים שהם ובים אז אין לי בעיהלקנות אותם.אני חושב שאני אלך על ה-ABITרק תגידו לי בבקשה מה ההבדל בין ה-NF7-SL ל-AN7?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים ההבדל הוא שבAN7 יש תוכנה של אביט בשם guru משהו וזה אמור לתת לך לעשות אוברקלוק כשאתה בווינדוס(קיצר לא רק בbios) וזה על הפנים לפי כתבות שראיתי ולא עובד מדי פעם, קיצר, תסתפק באוברקלוק דרך הbios וקנה את הSL שהוא יותר חזק אמין וטוב לאוברקלוק.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אמרת כאן הרבה מאוד שטויות.לAN7 יש צ'יפ מיוחד הנקרא uGuru , הצ'יפ הזה מאפשר ניטור מערכת מלא ושליטה על יכולות אוברקלוקינג וקירור דרך הוינדוס ובצורה יותר מקיפה וטובה.הוא מסוגל לשלוט על כמעט כל מאורר במארז שלך.לשני הלוחות יכולות אוברקלוקינג מעולים , אבל לדעתי וכמו שאמר Shalbik ההבדל הוא אפסי ולא שווה השקעה של 60שקל.. אז תקנה את הNF7-SL... למרות שאני יותר הייתי לוקח את הEPOX 8RDA+ אם אין לך צורך בSATA...
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר תודה אחיאני מצאתי לוח אם NF7 אבל בלי ה-SLhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3507הוא יותר זול ב-100 ש"ח בערך מגרסת ה-SL אתה יכול להגיד לי מה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסת ה-SL?ואני עומד לעשות OC למחשב אם זה ישפיע על בחירת לוח האם שאני צריך לקחת.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים ההבדל הוא בפיצר'ים כלומר בתוספות ובבאנדל הרחב של הSL. stinger נכון אמרת בקשר לטכנולוגיית הUGURU, אבל הבעיה אתו כרגע היא שיכולות הOC עם התוכנה מוגבלות הרבה יותר מאשר בלי התוכנה, ואתה לא יכול להפיק את מירב התועלת(ראיתי כבר כמה ביקורות שנעצרו בOC בגלל הGURU) לכן זה יהיה בזבוז של כסף להשקיע את ההבדל בכסף רק בשביל הUGURU.נ.ב. חבל שכ"כ הרבה הודעות נפתחות על נושא אחד :-\. כבר ראיתי איזה 3 הודעות אחרונות עם אותו נושא בדיוק.לתשומת ליבכם מנהלים.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אז מה כדאי לי לקנות? גרסת ה-SL או הרגילה?אני מתכנן לעשות OC ואני לא מתכוון להשתמש בלוח האם למשהו מיוחד שמצריך חיבורים מיוחדים
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים גרסת ה SL נותנת לך sata , וכרטיס קול משופר - soundstorm ...אתה צריך פשוט אני מבין, NF7 יספק אותך כמו שצריך נראה לי!
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר תודה אחיתמיכה ב-SATA אני לא צריך כרגע וכרטיס קול, כל כרטיס קול מספק בשבילי (לא משנה לי איכות)אז אני באמת אסתפק בגרסת ה-NF2 בלי ה-SL
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים אני מציע לך לקחת את גירסת הSL זה לא הפרש כסף כזה גדול ואני בטוח שבעתיד תצטרך תמיכה בSATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.