עבור לתוכן

עזרה עם כרטיס טלווזיה FASTCOM וחיבור ללווין

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת

FASTCOM

ויש לי בבית יס (YES).

כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

פורסם

בכרטיס טלוויזיה יש לך כניסת RF -כניסה של כבל עם בננה זכר.

אתה צריך לחבר את הכבל בין היציאת RF של הממיר לIN של הכרטיס במחשב.ואז לבצע סריקה.

הסיבה היחידה בה אתה לא מצליח לראות טוב היא כבל לא תקין.

אני לא מכיר את הכרטיס ,אבל יש לכרטיס כניסות של RCA? ???

פורסם

בכרטיס טלוויזיה יש לך כניסת RF -כניסה של כבל עם בננה זכר.

אתה צריך לחבר את הכבל בין היציאת RF של הממיר לIN של הכרטיס במחשב.ואז לבצע סריקה.

הסיבה היחידה בה אתה לא מצליח לראות טוב היא כבל לא תקין.

אני לא מכיר את הכרטיס ,אבל יש לכרטיס כניסות של RCA? ???

איזה אוסף מדהים של שטויות בהודעה אחת ;D ;D

הבעיה שלך היא פשוטה - הכרטיס טלויזיה שלך יודע לפענח "רק" HyperBand ושידורים רגילים. הוא לא יודע לפענח שידורים מצלחת לויין. הפתרון שהוצע לך קודם הוא פתרון טוב - אבל רק במקרה שאתה מעביר ערוצים עם הממיר, ולא עם הכרטיס טלויזיה. במצב כזה - חבר את הכרטיס כמו שצוין בהודעה המקורית - ובצע סריקה . הסריקה אמורה למצוא לך את התחנה שבה משדר המפענח של YES.

פורסם

חבל שאתה מזלזל באנשים שאתה לא מכיר ומבינים בתחום זה הרבה יותר ממה שאתה חושב!

אין אפשרות לחבר כבל ישירות מהשקע אל הכרטיס, עדיין אין תוכנה שיודעת לפענח קוד דיגיטלי כמו של הלויין או הכבלים הדיגיטלים, ולראות את כל הערוצים.אם יש ברשות מישהו תוכנה כזו אז אני ברגע זה מכריז על פשיטת רגל של הלויין.

לגבי ההצעה שלי ,זו האופציה היחידה לראות את הלויין במחשב.בכבלים האנלוגיים הוא יכול לראות את כל הערוצים.

וזה הפירוט לגבי השטויות שלי. :AR15:

פורסם
  • מחבר

אני משער שאפשר למצוא את החוטים הללו בכל חנות חשמל תקנית, נכון?

בכל-אופן תודה רבה לשניכם, באמת עזרתם לי מאוד.

פורסם

אגב, יכול להיות שאם יהיה לנו מזל, יכנסו כרטיסים לריסה דיגיטלית, של שידורי כבלים דיגיטלים ולווין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים