עבור לתוכן

המחשב עושה רעש ומיד נכבה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב -

איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות.

גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות.

אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

פורסם

איזה ספק יש לך ? (חברה דגם)

פתח את המחשב, נתק את כל מה שלא חיוני - כ מסך (תעביר את המסך למובנה של הלוח), כוננים, יציאות USB וכו'. בדוק שאין סימנים של שרוף על כבלים או על הלוח. האם כשמחובר רק הלוח עדיין נכבה ?

פורסם

המאוורר של המעבד מסתובב ?

פורסם

זה קרה פעם לדוד שלי, הוא מת מזה.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הרכיבים אחד אחד...ואחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך המחשב הפסיק להיכבות בשניות הראשונות שלאחר ההדלקה.

ואז עלתה הודעה שגיאה שראיתי גם לפני זה אבל לא יכלתי להספיק לקרוא כי המחשב היה נכבה ישר...אזהרה לגבי זה שהכונן לא בסדר וכדי לגבות הכל ולכבות את המחשב לפני שיגרם עוד נזק (?!?!?!)

חיברתי את הכבל מסך לכרטיס מסך בלוח אם והחלפתי כונן לאחד אחר שהיה זרוק בבית והכל עובד בסדר..

איך זה הגיוני ששניהם הלכו ככה ביחד?! באותו רגע?!

וכרגע ניסיתי לחבר את הכונן הדפוק בתור כונן חיצוני למחשב אחר והוא לא עולה..יש דרך כלשהי להעלות אותו? יש עליו הרבה דברים חשובים..

תודה!

פורסם

יש לך אופציה לחבר אותו כדיסק חיצוני?

פורסם
יש עליו הרבה דברים חשובים.....

בשביל זה עושים גיבוי בצורה מסודרת - בדיוק בשביל מקרים כאלה

היתי מנסה לחבר אותו כדיסק משני במחשב אחר ומסה לגשת למידע

אם אין לך מחשב משני אתה יכול גם לנסות לעלות מהפצה חמה (bootable / PE וכיוב')

פורסם
  • מחבר

חחח אני את המחשב שלי מגבה...אני מודע לחשיבות =]

זה המחשב של דודה שלי...והיא לא כל כך מתמצאת...

בכל מקרה כמו שאמרתי - ניסיתי לחבר אותו בתור כונן חיצוני (יש לי מארז חיצוני לדיסק קשיח) וברגע שאני מחבר אותו המחשב מתחיל להיתקע ולטעון מלא זמן..והוא לא עולה

פורסם

תנסה עם דיסק LIVE

כמו PE או (כמעט כל) הפצה כלשהי של לינוקס

תנסה לראות מה קורה בדיסקים שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים