עבור לתוכן

דרוש מפרט למשחקים פשוטים עד 2.5K??

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? זמן קרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא חושב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין - רוצה גם HDMI שאני יוכל לחבר לטלוויזיה.

אני יודע שהתקציב די מוגבל, בל מצד שני אני ממש לא דורש הרבה :) אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא משהו שיתיאים לדרישות שלי.

פורסם
  • מחבר

היי,

מחיפוש + הרכבה הגעתי למפרט הבא : אשמח לדעה אליו ובנוסף דעה על הSSD....

תודה מראש!!

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=8828

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td][/td]

[td]BX80646I54570.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Intel[/td]

[td]CM8064601464800[/td]

[td]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464800 - Intel - i5-4440 Quad core CPU - LGA1150 - 3.1 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪797/781[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]H81M-HDS.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ASRock[/td]

[td]H81M-HDS[/td]

[td]לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪238/233[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]10242281.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ADATA[/td]

[td]AM2U16BC8R2-B[/td]

[td]זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

Lifetime Warranty[/td]

[td]₪359/352[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]GX900.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]GX900-550[/td]

[td]מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX900-550 - Antec - Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports...

שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק[/td]

[td]₪520/510[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Arctic[/td]

[td]UCACO-FI11001-CSA01[/td]

[td]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

מגיע שוב למלאי בסוף אוגוסט - שנה אחריות[/td]

[td]₪139/136[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]P2314H.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]DELL[/td]

[td]P2314H[/td]

[td]LCD - 23 LCD

P2314H - DELL - 23 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution - VGA, DVI-D, DisplayPort video inputs - 1000:1 Con...

במלאי - שלוש שנים אחריות במעבדת היבואן[/td]

[td]₪869/852[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]iHAS124.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]LITE-ON[/td]

[td]iHAS124[/td]

[td]DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

iHAS124 - LITE-ON - DVDRW X24 SATA DVD-RW drive - XBOX360 Compatible...

שנתיים אחריות[/td]

[td]₪84/82[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]SERVICEFORUM.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Plonter[/td]

[td]SERVICEFORUM[/td]

[td]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פ...

[/td]

[td]₪1/1[/td]

[/tr]

[tr][td][/td]

[td]CT128MX100SSD1.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Crucial[/td]

[td]CT256MX100SSD1[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write...

במלאי - שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪554/543[/td]

[/tr]

[/table]

3561 / 3490

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=8828

פורסם

מפרט לא מומלץ ומשתלם במיוחד.

ולגבי ה SSD אני חושב שהוא מיותר לגמרי בהתחשב בתקציב ובמטרת המחשב, עדיף כבר להשקיע בכרטיס מסך שיאפשר לך לשחק על הגדרות מקסימליות.

ספק ומארז משתלמים יותר

מעבד חזק יותר מהסדרה החדשה

לוח אם איכותי יותר

כרגע הליבה הגראפית תעשה את העבודה ותחזיק את HON

לגבי HOS אולי תצטרך להוסיף כרטיס מסך , בכל מקרה זה משהו שתמיד תוכל לעשות.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪926

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪139

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪281

סה"כ: ₪2333

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2287 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/872hx1pn

פורסם
  • מחבר

היי דבר ראשון תודה רבה על התגובה והמפרט - נראה מצוין!

אבל SSD לא יגרום למחשב לעבוד מהר יותר תמיד? גם בתכנות וכו'...

פורסם

SSD יגרום למחשב לקרוא ולכתוב קבצים יותר מהר שיבוא לידי ביטוי בטעינה של המשחק , טעינה של תוכנות , התקנה של תוכנות , טעינה של הווינדוס וכו...

זה אומנם חשוב אבל השאלה כמה למי ובאיזה תקציב, אם התקציב שלך עד 2500 שקל והמטרה היא משחקים פשוטים בעיקר במשחקים כמו שאתה מדבר עליהם שבהם זמני הטעינה לא משנים כלום כי בכל מקרה אתה צריך לחכות לשאר השחקים אז עדיף לדעתי אם כבר להשקיע את ה700 שקל האלה בכרטיס מסך

כאילו לבחור בSSD על פני כרטיס מסך למחשב שמטרתו משחקים זה אומר בעצם לא אכפת לי לשחק על הגדרות גראפיות פחות טובות ממה שאני יכול, עם FPS יותר נמוך ממה שאני יכול, העיקר לחסוך כמה שניות בטעינה של המשחק.

בסופו של דבר הגדרות גראפיות וFPS זאת חווית המשחק שלך , לא כמה שניות פחות של טעינה.

אם אתה אומר שמשחקים הם לא בראש סדר העדיפויות ויש לך הרבה עבודה עם קבצים(קריאה או כתיבה) ואתה מעדיף עבודה שוטפת בווינדוס , אז כן אתה יכול לשקול את זה.

פורסם

לא הצלחתי להבין אם צריך לכלול מסך בתקציב.

פורסם
  • מחבר
SSD יגרום למחשב לקרוא ולכתוב קבצים יותר מהר שיבוא לידי ביטוי בטעינה של המשחק , טעינה של תוכנות , התקנה של תוכנות , טעינה של הווינדוס וכו...

זה אומנם חשוב אבל השאלה כמה למי ובאיזה תקציב, אם התקציב שלך עד 2500 שקל והמטרה היא משחקים פשוטים בעיקר במשחקים כמו שאתה מדבר עליהם שבהם זמני הטעינה לא משנים כלום כי בכל מקרה אתה צריך לחכות לשאר השחקים אז עדיף לדעתי אם כבר להשקיע את ה700 שקל האלה בכרטיס מסך

כאילו לבחור בSSD על פני כרטיס מסך למחשב שמטרתו משחקים זה אומר בעצם לא אכפת לי לשחק על הגדרות גראפיות פחות טובות ממה שאני יכול, עם FPS יותר נמוך ממה שאני יכול, העיקר לחסוך כמה שניות בטעינה של המשחק.

בסופו של דבר הגדרות גראפיות וFPS זאת חווית המשחק שלך , לא כמה שניות פחות של טעינה.

אם אתה אומר שמשחקים הם לא בראש סדר העדיפויות ויש לך הרבה עבודה עם קבצים(קריאה או כתיבה) ואתה מעדיף עבודה שוטפת בווינדוס , אז כן אתה יכול לשקול את זה.

דבר ראשון ממש תודה על העזרה,

אני חשבתי שמבחינת מהירות ריצה המשחקים שאני משחק בהם ירוצו מהר גם ללא כרטיס גרפי נוסף, ולכן עדיף לי ליעל את שאר העבודה ע"י שימוש בSSD, כמו שאמרתי אני מתכנת...

ואומנם יש לי את המחשב של העבודה אבל הייתי שמח אם אני יוכל לעבוד גם מהמחשב שלי במידת הצורך, ואם אפשר לעבוד מהר אז זה בכלל מצוין.

אחרי שנתתם את המפרטים אני מבין שכונן SSD נכנס בדיוק במסגרת התקציב,

ולכן אשמח מאוד לקבלת מפרט עם SSD :)

____

מבחינת המסך - התקציב שלי הוא 2.5K ללא מסך או 3.5K כולל מסך, לא ראיתי טעם לציין את זה כי אני מניח שמסך טוב יעלה בערך 1K ואין יותר מדי איך לשחק עם זה...

אם למישהו יש קומבינציה כלשהי אשמח לשמוע!!

שוב תודה רבה לכולם,

ממש עזרתם עד כה ואני מקווה להזמין את המחשב בימים הקרובים (לאחר שאסגר על מפרט בעזרתכם).

פורסם

אז למה במפרט שבנית לא שמת כ. מסך?

פורסם

SSD יש 2 אופציות משתלמות

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪663

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪395

תבחר בהתאם לגודל שאתה צריך.

ה250 יותר משתלם אם אתה מחפש תמורה.

פורסם
  • מחבר

היי שוב תודה,

מה הייתרון הגדול של הסמסונג מול הCrucial ??

___

בכל מקרה הנה דוגמא למפרט מפלונטר האם הוא יכול להתאים/ יש לכם עצות לשיפור?

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 288/282

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 360/353

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write...

כמות: - 1 - 555/544

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive b...

כמות: - 1 - 545/534

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156, 1150 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise...

כמות: - 1 - 65/64

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פ...

כמות: - 1 - 1/1

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 875/858

2689.00 / 2635

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=8894

פורסם
  • מחבר

some 1?

פורסם

כמה דברים:

1. ציינת בדרישות רמת שקט 5 ובסוף בחרת מארז ברמת שקט 7-8?

2. מה עם קשיח מכאני? לא ראיתי שציינת שאין לך צורך באחד כזה.

3. קירור המעבד שבחרת לא יהיה שקט בעת מאמץ.

4. מה עם כונן אופטי/צורב?

פורסם
  • מחבר

היי עידן,

1. רמה של 5 תספיק לי, בחרתי את המארז סתם כי הוא הומלץ פה איפשהו אשמח למארז אחר

2.אם יש לי כונן SSD יש צורך גם בכונן קשיח רגיל? חשבתי לחסוך ולא לקנות.

3.אז איזה קירור כן לבחור?

4. שוב חסכון - האם באמת יש צורך בזה?

תודה רבה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים