פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים בהתחלה שהתקנתי את הווינדוס כול האפליקציות במסך ה START עבדו ועכשיו יש עליהם איקסיםשאני לוחץ על אפליקציה המחשב כותב לי this app cant installמה עושים?
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים -האם יש לך חיבור תקין ויציב לאינטרנט?-האם הווינדוס מקורי ועבר אקטיבציה?-יש לך חשבון מיקרוסופט ואתה מחובר? נערך 2014 באוגוסט 3111 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים מחבר -האם יש לך חיבור תקין ויציב לאינטרנט?-האם הווינדוס מקורי ועבר אקטיבציה?-יש לך חשבון מיקרוסופט ואתה מחובר?כןכןלא אבל לפני שבוע בערך התחיל הבעיה נראה לי שזה בעקבות עדכון של הווינדוסכי בהתחלה הכול היה עובד תקין שהתקנתי את הווינדוס
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים עדכון מ8 ל 8.1?תיצור חשבון מיקרוסופט ותנסה את ה appsאו תשחזר לנקודה לפני שעדכנת ותראה אם זה מסתדר
פורסם 2014 בספטמבר 211 שנים מחבר התקנתי מחדש את כול האפלקציות זה פתר את הבעייה יש לי עוד בעייה אחת שאני מעלה את הווינדוס הוא עולה עם תמונה של הביוס ולא של מערכת ההפעלה כלומר של ASUS איך אפשר להחזיר \ לשחזר את תמונת ההפעלה המקורית של הווינדוס שנראת ככה? נערך 2014 בספטמבר 211 שנים על-ידי tiger2014
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.